⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Alpaslan covid olmus, Titi ise takimdan ayrildi, Atinc haric baska stoperleri yok

Haydi aslanlar 4 farklı yenilmek için bütün bahanelerimiz hazır, zemin de biraz bozuk olsa tadından yenmez.
Ha suçlu yönetim bu arada üzerinize alınmayın

Takım liderdir, şampi mod açılmıştır, rakipler eleştiri ve baskı altındadır….

Sonra Halil ve Cüneyt adında iki şeref yoksunu lider takımın lig sonuncusu ile yaptığı maçta milad niteliğinde “olmayan bir penaltı uydurur” ve ardından;

Teknik direktörü kulübede oturamaz , 1415 yardımcısı ile takımı yönetemez, işte budur dediğimiz tek bir değişikliği zamanında yapamaz, kurduğu kadrolar geyiklere konu olur, veteran ve yetenek yoksunu oynatmak için elinden geleni yapar…

Yöneticileri çıkar rakipleri zevkten dört köşe edecek demeçler verir, şampiyonluğa giderken parasını ödediğin her futbolcunun yağını çıkaracağına kimini takımdan atar kimini rakibin önüne atar… Sahasının çimine bile sahip çıkamaz, hakemlerin kıyımına karşı müdahale edemez rakiplerin algı oyunlarına karşı bir plan üretemez…

Futbolcusu takımı s… takmadığı için sağlığına dikkat etmez, gereksiz hareketlerle goller ikram eder, hakemlerin art niyetini düşünmeden hareket eder, sorumsuz kartlar görür, adelesi atar, kafasını kırar, takımda oynatacak adam kalmamıştır, artık hakemler daha rahat kıyım yapmaktadır ancak ortadaki rezaletten kimse birşey demeye fırsat bulamamaktadır

Bu senaryoyu yazacak kafa doğmamıştır…. İki haysiyetsizin attığı taşı yöneticisi teknik adamları futbolcusu çıkaramamıştır

Yine de ulan acaba deyip sıradaki maç forumuna giriyorum, en azından ikinci olalım diyorum... kendimi net aptal yerine konmuş hissediyorum...

Son düzenleme:
büyük cimbomlulara inat bu maçı kazanıp yükselişi başlatacağız.

kerem halil henry jetson

kontralarnan işi çözmeğe çalışalım

Göztepe'nin hiç bir iddiası yok Ulan şu maçı bir alabilsek şansa bala kötü de oynasak 1-0 falan ne güzel olurdu be en kötü 2.'lik şansımız devam ederdi çıkmayan candan umut kesilmez misali bendeki de bir ümit kırıntısı halen o k kadar kizmama takımın maçlarını artık izlemeyecegime yemin etmeme yine de dayanamıyorum ne yapayım elimde değil

Geri
Üst Alt