⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Sakat ve cezalılar çıkınca beklenen kadro Onyekuru'nun olması sürpriz oldu inşallah oynayacak seviyededir. Tek handikabımız sağ bekimizin olmaması noldu bu Linnes'e öldü mü ses seda yok en ihtiyacımız olduğu zamanda açıklama falan da yapmadılar sakatlığına dair neyse Şener oynayacağına Etebo'nun sağ bek oynamasını harbi harbi istiyorum. Alt yapıdan bir tane sağ bek çıkartmaması da Fatih Terim'in ayıbı.

Muslera
Etebo Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Gedson EmreK. Kerem
Onyekuru
Sanirim Halil forvet oynar Onyekuru da sag acik , Eteboyu sag bek dusunemiyorum ya Emre Tasdemir oynayabilir aslinda ama bence Fatih Terim Omer bayrami oynatir. Emre Akbabayi da oynataman yapamaz.

Sanirim Halil forvet oynar Onyekuru da sag acik , Eteboyu sag bek dusunemiyorum ya Emre Tasdemir oynayabilir aslinda ama bence Fatih Terim Omer bayrami oynatir. Emre Akbabayi da oynataman yapamaz.
Kerem'i mi kesiyorsun reis ne yaptı bu çocuk size ilk 11 oynamayı hak etmiyor mu son 10 dakikalarda girdikten sonra ne kadar etkili olduğunu göstermedi mi herkese forma adaleti denen bir şey varsa Kerem bu maç ilk 11 başlar

Ozornaforu neden gezdiriyor acaba hoca yanında Türkiye turu yapıyor adam ama defansta bu maçta gedson luyindama marcao sakatlık gecirse kaleci fatih ile Ömer bayramı koyar stopere ama gene de kadroda olsun ozornafor para kazanmasın mi oda ?

Kerem'i kesiyorsun reis ne yaptı bu çocuk ilk 11 oynamayı hak etmiyor mu son 10 dakikalarda girdikten sonra ne kadar etkili olduğunu göstermedi mi herkese forma adaleti denen bir şey varsa Kerem bu maç ilk 11 başlar
Keremi kesmedim kurban oldugum sag kanata attim onu

Etebo sağ bek oynarsa kazanırız bu Etebo sağ bek oynadığı için değil hocanın maça kafa yorup kazanmanın yollarını aradığı için olacaktır. Etebo zaten bir orta saha değil sağ kanat oyuncusudur. Dribbling yeteneği ve hızı ile sağ bekte sivrileceğini düşünüyorum ayrıca bunu da ekliyeyim. Onyekuru iyileşmiş riske eder mi bilemiyorum ama olmazsa solda Kerem sağda Feghouli uçta Halil/Oğulcan olacak gibi.

Uzun bir aradan sonra ilk defa doğru kadro ile çıkacak gibiyiz ve izlemek için sabırsızlanıyorum, özledik galibiyeti..

Sakat ve cezalılar çıkınca beklenen kadro Onyekuru'nun olması sürpriz oldu inşallah oynayacak seviyededir. Tek handikabımız sağ bekimizin olmaması noldu bu Linnes'e öldü mü ses seda yok en ihtiyacımız olduğu zamanda açıklama falan da yapmadılar sakatlığına dair neyse Şener oynayacağına Etebo'nun sağ bek oynamasını harbi harbi istiyorum. Alt yapıdan bir tane sağ bek çıkartmaması da Fatih Terim'in ayıbı.

Muslera
Etebo Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Gedson EmreK.
Feghouli Onyekuru Kerem
Kerem in ilk 11 de olması için takımda 11 kişi kalmalı ne yazık ki.

Etebo sağ bek oynarsa kazanırız bu Etebo sağ bek oynadığı için değil hocanın maça kafa yorup kazanmanın yollarını aradığı için olacaktır. Etebo zaten bir orta saha değil sağ kanat oyuncusudur. Dribbling yeteneği ve hızı ile sağ bekte sivrileceğini düşünüyorum ayrıca bunu da ekliyeyim. Onyekuru iyileşmiş riske eder mi bilemiyorum ama olmazsa solda Kerem sağda Feghouli uçta Halil/Oğulcan olacak gibi.

Uzun bir aradan sonra ilk defa doğru kadro ile çıkacak gibiyiz ve izlemek için sabırsızlanıyorum, özledik galibiyeti..
pozitifliğin hoşuma gitti inşallah bu sefer dediğin gibi Fatih Terim doğru kadro ile sahaya çıkar böyle değişimler yapmalı hoca şampiyon olduğumuz sezonlarda hep şapkadan tavşan çıkartmıştı Etebo'dan bir sağ bek yaratabilir bu kafama yattı ancak Gedson'dan defans olmayacağı gün gibi aşikardı orada hata yaptı

Muslera
Tasdemir Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Emre
Kerem Gedson Onyekuru
Ogulcan​

Yedekler: Okan, Fatih, Sener, Ozornwafor, Ömer, Etebo, Akbaba, Arda, Feghouli, Halil

Ozornaforu neden gezdiriyor acaba hoca yanında Türkiye turu yapıyor adam ama defansta bu maçta gedson luyindama marcao sakatlık gecirse kaleci fatih ile Ömer bayramı koyar stopere ama gene de kadroda olsun ozornafor para kazanmasın mi oda ?
Ozonwofor Fatih Terimin koruması yav hep diyorum

Zahmet etmeyin paşalar.

BJK 2 ANKARAGÜCÜ 2

Kazansak mı acaba🤔🤔🤔
tumblr_oq3vl63fOv1ujmvy2o1_640.jpg

Kçını kaldıran bi topçumuz olmaz.

Muslera
Linnes Luyi Marcao Saracchi
Taylan-Kilinc
Gedson
Kerem-Onyekuru
Halil
Kadrosuyla cik adami ayar etme.Kaybedeceksek bu sekilde kaybedelim.
Yedlin sakatti unuttum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gene bayan gibi oynamayın yeterli. fenerli yakup kadar erkeklik olsun içinizde.

Adamın yarın maçı var, üstelik Beşiktaş 2 puan bırakmış. Paşamız Adana'da cenazeye gitmiş.

Maç öncesi son taktik görüşmelerini kim yapıyor? Levent Şahin mi?

Yav sen yıllık 3 milyon euro para alıyorsun takımın başında durmak için. Baban değil amcam değil bir şeyin değil. Ne işin var Adana'da? Temsilen birini göndersen ne oluyor?

Bu ne abi Allah aşkına?

Ben işimden izin alamıyorum dedemin cenazesi için.

Geri
Üst Alt