⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Halil kadar kötü bir Forvet görmedim ben, inanılmaz kötü bir Forvet. Tam Terim Hocamiza göre

Bir de bu Halil'in sözleşmesine opsiyon koyuldu mu tartışması yapıldı ya gülüyorum sadece.

Bu mal tjk da ligi koparamadı ki bi türlü, her hafta eziyet çekiyoruz ya. Bi bitseydi şu sezon. Şunların haline bak ya!

futbolcularda konsanstrasyon sıfır... bireysel hata yada çabayla bişeyler olursa olur

Halil ne kadar aptal bir topçu ya ayrıca hoca bu takım ne oynuyor hoca

Olm bu Halil'i kim izledi? Neye göre alındı? Şunun oynadığı topa bak! Geçen maçda da kalen8n dibinden stadın dışına atmıştı topu.

Şu şener ile fener bile sözleşme uzatmadı, biz gittik aldık bir bok olsa zaten fenerde oynardı bizden çok daha rezillerdi. Alt yapı diyoruz demekki daha bomtankş şeneri almışız rezalet

Luyindama ayrı donk ayrı çöp. Düzgün bir stoper transferi şimdiden yapılmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanılanın aksine bir takımı hücum özellikleri şampiyon yapmaz öncelikle savunması şampiyon yapar. Büyük takımlar eğer iyi savu ma yaparsa bir şekilde golü öyle ya da böyle bulurlar.

Bizim takımın hem takım savunması hem de defans hattı haftalardır fecaat durumda. Bir savun geriye düşme önce nasolsa atarsın. Bu takımın şampiyonluk ciddiyeti yok maalesef.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt