bjk ne bu maçı alacak gibi oynuyor ne de şampiyon olacakmış gibi mücadele ortaya koyuyor

abu da yok 2. devre

Bizim taraftarın anlamadığı olay şu, son düzlükte hiç birşey normal ilerlemez. O Ali Koç denen vatandaş harcadığı paraların arkasından öyle bakar durur mu sanıyorsunuz? Eğer son düzlüğe umutlu girerlerse legal ya da illegal illa ki her yolu sonuna kadar deneyecektir. Visca'nın penaltıyı görmediniz mi?
Maalesef Beşiktaş çok puan kaybedecek daha, benim ön gorum o. Yarın alırsak gideriz. Abubakar da kapatır sezonu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su maci sivas bile alsa bizim.ve eziklerin sert şekilde açıklama yapmasi lazim

Ben hayatimda böyle bir sezon gormedim yahu 1 mac 2 mac kollanirsin ara ara aleyhine falan birseyler çalınır kilifina uydurursun

Bu nedir ya her mac utanmadan arlanmadan kollaniyor bu renksizler.

Bu kargalar bu işi götüremeyecek kuşlara verecekler şampiyonluğu.

Kargalar'in,sahada yürüyecek hali yok.
İlk yarı şut çekmeden bitirdiler.

Bu saatten sonra toparlayamazlar
Geçmiş olsun.

bjk sahada yok

sivasın ney penaltısı güme gitti

Fenerin puan kaybedeceği tek maç alanya gibi duruyor. 7 de 7 yapmazsak sampiyonluk zor

Bunlar kadar arsız, arlanmaz ağlak bir camia yok. Bunlar sampiyon olmasın yeter bana çok fena iğreniyorum bunlardan bir de şeref onur diye ortalıkta gezerler

Maalesef Beşiktaş çok puan kaybedecek daha, benim ön gorum o. Yarın alırsak gideriz. Abubakar da kapatır sezonu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman geçmiş olsun. Bence Fener geride kalan maçlarını alacak çünkü. Biz de Rize, Karagümrük vs diye yanalım.

Geri
Üst Alt