Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 20.345
- 8.640
- 1.853
Zaten bi ara adi çıkmıştı koşmamak için deli gibi zirt pirt düdük caliyor diye.Hakemin kondisyonu bitti lan bu adam hakemlik yapacak seviyede bile degil artik![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bi ara adi çıkmıştı koşmamak için deli gibi zirt pirt düdük caliyor diye.Hakemin kondisyonu bitti lan bu adam hakemlik yapacak seviyede bile degil artik![]()
Bu beni kahrediyorFeney çampiyon
Riza Calimbay, Yatabare'yi kenara alarak haddini bildirdi herkese. Erdogan'i niye hala oynatiyor anlamis degilim. Ugur Ciftci stresli baska bir oyuncu. Claudemir, Faysal, Gradel ve Ahmet istekli.Riza gelin gol atin diyor resmen!
y olurFeney çampiyon
Ben de onu diyom zateny olur
adam net kilolu duruyor zaten yavHakemin kondisyonu da bitti lan bu adam hakemlik yapacak seviyede bile degil artik![]()
Bu ligde aktif dinlendirmeyi en iyi uygulayan hakem Cüneyt Cakir'dir. Adam ota boka faul verip mac oynatmiyor. Fener'e derbi kaybettirmemek icin devirdigi dolaplari herkes biliyor.Zaten bi ara adi çıkmıştı koşmamak için deli gibi zirt pirt düdük caliyor diye.
Hoca kendimi sıradan bi antrenor olarak gormuyorum dedi geçen maç.Biz 7 de 7 yaparmiyiz
Riza Calimbay, Yatabare'yi kenara alarak haddini bildirdi herkese. Erdogan'i niye hala oynatiyor anlamis degilim. Ugur Ciftci stresli baska bir oyuncu. Claudemir, Faysal, Gradel ve Ahmet istekli.