Ali Şaşal ismindeki bir kaleciye gol atamamak'da ne bileyim, adam yere yatmadı, Bjk nin fizik kondisyonuda yerlerde, kalan maçlarinin hiçbiri garanti degil, 7/7 yaparsak kesin Şampiyonuz, yoksa maallesef Büyük Şikeci Şampiyon..

Gel de yanma Karagümrük maçına.. geri zekalı gibi verdik maçı kazanmış olsak ligin kalanında ipler tamamen bizim elimizdeydi..şimdi önüne geleni yeneceksin bjk ve fbnin ekstradan puan kaybını bekleyeceksin..O kadar har vurup harman savurduk ki 5 haftada sadece 1 maçı almak herşeyi degistiriyormus

menemencilerin ve atçı hocalarınının şampiyonluk baskısı ve stresini kaldıramayacaklarını febe ile yaptıkları maçta ortaya çıkmıştı bana göre.Zaten o maçta yaşadıkları stresi gördükten sonra bejeke daha galibiyet alamaz demiştim fakat o alanyanın kalecisi ve şikeci hocalarını hesaba katmamıştım.Her neyse bu ligte hatay hatta alanya şampiyon olur bu sene ama bu kargalar olamaz.büyük şikeci köpeklerde puan kaybeder bizde lazyoya çakarsak son haftalarda winnerlığımız devreye girer ve şampiyon olabiliriz Allahın izniyle

Tsyi yenersek fark 4
Daha maçımızda var bunlarla

fbnin aradan çıkmaması kötü oldu fikstürleride cacıkmış

kodumun başakşehiri ligdeki iki maçtada yenilip lige ortak etti bu malları

Ali Şaşal ismindeki bir kaleciye gol atamamak'da ne bileyim, adam yere yatmadı, Bjk nin fizik kondisyonuda yerlerde, kalan maçlarinin hiçbiri garanti degil, 7/7 yaparsak kesin Şampiyonuz, yoksa maallesef Büyük Şikeci Şampiyon..
Ljajic fizik olarak bitik görünüyor. Larin'den forvet olmaz. Aboubakar'in forma giymedigi hic bir maci alirlar diyemeyiz.

Geri
Üst Alt