Feghouli'nin potansiyeli ortada onu yine oynatmakta fayda var ama Şener konusunda kesinlikle oynamamalı zaten adamların en iyi oyuncusu o bölgede oynuyor kesinlikle sağ bekte Linnes oynamalı, baktın gördün hazır değil orta sahayı batırsa da savunma yönü düşünülerek Etebo oynamal.
feghoulinin işi bitmiş tükenmiş

Şu takımı bana verin açık ara şampiyon yaparım...
Yahu günde iki kere idman yapıyorsunuz orda çay kahve mi içiyorsunuz anlamadım ki...

Sizin oynadığınız futbolu da seveyim sizin gibi takımı da.

Bir de bunlardan 7’de 7 bekliyoruz salak gibi. Makatıyla gülerler adama!

Aklima Süleyman Hurma'nın"" Bizim Taraftarlar Fakir 40 tl ye bilet satamiyoruz"" lafi geldi... Ulan bu Futbola degil Avrupa'lı Mozambik yerlileri bile Cent vermez..igrenç ahlaksiz Taraftara saygisi olmayan nefret edilesi TÜRK Futbolu..

orta sahada eziliyoruz. taylan böyle maçların adamı değil maalesef.

çok yapacak hamlemiz yok.

kerem'i kalabalığın içinden kenara çekip halil'i ortaya atabiliriz. babel forvet yerine kanat gibi oynuyor.

Feghouli'nin potansiyeli ortada onu yine oynatmakta fayda var ama Şener konusunda kesinlikle oynamamalı zaten adamların en iyi oyuncusu o bölgede oynuyor kesinlikle sağ bekte Linnes oynamalı, baktın gördün hazır değil orta sahayı batırsa da savunma yönü düşünülerek Etebo oynamal.
Feghouli de ne potansiyel kalmış ne bişey ahi gitmiş vahi bile kalmamis. Her an patlayabilecekmis gibide oynamıyor.

Yine çöpe atılmış bir ilk yarı daha.
Daha kötüsü ikinci yarı bundan daha kötü olacak.

Geçen hafta stopersiz Göztepe'ye karşı beleşten 3 puan alınca kendini bişey sandı eleman.

Şimdi de kenarda oturmuş of pof yapıp Oyundan ve oyunculardan şikayet ediyor aklınca.
Sanki takımı ben kurdum ve ben çalıştıriyorum.

Rezillik diz boyu.
Ölmüş Babel ve Feghuli'ye kaldık.

Golü kim atacak belli değil, kerem'in pozisyon bilgisi zayıf olmadık yerlere koşu yapıyor keşke onyekuru olsaydı.

Ne yapmaya çalıştığımızi gerçekten anlamıyorum. Bu kadar ts a oyun oynatmayı nası yediriyordunuz kendinize. Taktik falan da değil ha bildiğin oynayamıyoruz.

Yazıklar olsun aldığınız paraya, o formayı terletmediginiz her dakikaya. Diyecek bir şey bulamıyorum.

GSC Mobile App

Şener'in yerine ben oynasam keşke. Hatta hiç kimse oynamasa. Daha etkili oynarız.

futbolcu öğütücüsü terim yine oyuncuların değerlini bitirecek bir taktik ve oyun anlayışı ile sahaya çıkmış

Geri
Üst Alt