Hoca iyi tşak geçiyor taraftara sözü olmsa istifa edermiş 😂😂 Hocam skr et sözü mözü

Sanki paf takımı ile oynuyoruz, tsnin kadrosundan daha maliyetli, yönetim rest çekmese mensah ve irfan gibi çöpler geliyordu bahane üretmeyi bırak, terim iflas etti kabulen artık.
Bahane mi ? Ne anlatıyorsun anlamıyorum. Bu kadro kötü. Net. Sabaha kadar anlat bana kötü. Cevap Terim yazıyorsun. Ne alakası var ? Ya da derdin ne ? Terim suçlu suçsuz yazmış mıyım ben ? Ayrıca Terim’in suçsuz olma ihtimali var mı sence ?

Niye 5 dk uzattılar diye maç sonu söylenir yarım saat uzasa 10 tane gol atacaz çünkü

Hemen bu gece hemen. Hoca dahil takımdaki büyük başlar kadro dışı bırakılmalı.
Donk, Babel falan sözleşmesi biten kim varsa önce bir defedeceksin

En azindan 3.lük icin averaji kaybetmedik

Suçu kime kesecek acaba merakla basın toplantısını bekliyorum.
Tahminleri alalım?
A) Hakem
B) TFF
C) Covid

Biz servete haksizlik etmisiz bu Lyundama denen teknik ozurlu arkadas bu sene kacinci puan kaybina sebeb olusu bombos baski yok bir stoper topu nasil ceza sahasinin gobegine vurur anlam veremiyorum lan hali sahada biz bile koseye dogru topu dikiyoruz bu takim sampiyon olacak oylemi

Suç bizde hala oturup futbol izliyoruz arkadaş, bıktık gerçekten.

evet hepsine teker teker sövüp kapattım. bugünden itibaren en büyük anti terimciyim. sari yemis bu arada yetmez hocam küfür et atil.

mete kalkavan'a herkes söver sayar ama adama helal olsun yine tertemiz mac yönetti

Geri
Üst Alt