Yaff trabzon da kim, kendinize gelin !! Çıkıp adam gibi oynarsak tokatlarız bunları. Yeter ki hakemler adaletli maç yonetsin.

ts'de yusuf sarı cezalı. Ekuban ne durumda bilen var mı? bugün kadroda yoktu. 3 gün sonraya yetişir mi, bakalım. Eğer olmazsa muhtemelen sakatlıktan yeni dönen abdüş oynayacak

berat'ta döndü. Muhtemelen berat-flavio yapıp geriye çekilir apo ve önde kontra kovalar

Muhammed hazirsa oynar bu macta oyle elli tane pozisyona sokmazlar adami girdigini atacaksin halil sac bas yoldurur kazanan kadro bozulmaz zirvaligindan nefret ediyorum

Djanini nwakame gibi etkili adamlara sahipler bakesetas ta bize hep bela olan oyuncular

Akilli olup cok kosup mucadele edip kontra kovalamamiz lazim acik alanda bizim savunma maalesef rezil oluyor

O zaman herkesi mutlu edecek kadroyu yazayım

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Feghouli/Kılıç Gedson Onyekuru
Mohammed

Linnes'in sakatlığı ne durumda acaba? Nwakeame-Şener eşleşmesi ter bastırdı bana. Etebo sağ bek daha iyi olabilir.

Linnes'in sakatlığı ne durumda acaba? Nwakeame-Şener eşleşmesi ter bastırdı bana. Etebo sağ bek daha iyi olabilir

Screenshot_20201217-235012.webp

Adamlara bak bize gayse diyorlar, biri de cok gicik oluyorum diyor. Ne yaptik biz bunlara? Fener macinda nerdeydiniz? Her sene Fener'e yeniliyorsunuz, sesiniz cikmiyor. Bunlari yenmeyen adidir.
Screen Shot 2021-04-17 at 1.18.42 PM.webp

Mostafa Mohamed oynayamaz Halil veya Babel olacak forvette umarım Linnes yetişir.

Geri
Üst Alt