Adamlar tam kadro geliyor çok zor maç olacak...
Beraberlik ağır basıyor sanki gerçi onuda beceremiyoruz ya kazanıyoruz yada yeniliyoruz...
Karagümrük (ilk maç) ve Rize’den birer puan alsaydık şuan çok farklı olurdu herşey...

Kadro olarak Göztepe macın 11’i olur hoca kazanan kadroyu bozmuyor bozmaz...
1-0 olsun bizim olsun...

bu kadar sabirsizlikla heyecanla macimizi bekledigimize göre macin önemi bellidir

Sampiyon oldugumuz sezonlarda Son haftalara girildiginde böyle oluyordum acikcasi

Umarim takim beni yaniltmaz

muslera
sener luyindama marcao saracchi
taylan
kerem gedson emrekilinc onyekuru
halil

Linnes yok Mohammed yok Falcao yok yine sağ beksiz forvetsiz kaldık Göztepe maçındaki bire bir aynı kadro olacak anlaşılan. Ak koyun kara koyun şimdi belli olur Göztepe'yi yenen takım gerçekten iyi miydi bu oyun Trabzon'a yeter mi bu akşam belli olur. Zor maç olacağı kesin. Kerem yine gol atarsa kazaniriz. Feghouli bu sefer daha fazla sorumluluk almalı. Takımın saha içerisindeki Kaleci Muslera dışındaki tek lider oyuncusu. Halil Dervişoğlu bu maçta yakalayacağı bir iki pozisyonu iyi değerlendirmeli son vuruşları daha iyi olmalı. Son olarak maçın baslarinda defansta sağlam durmaliyiz gol atamadık diye hemen stres yapmamalıyız maçı 0-0 götürdüğümüz sürece sorun yok gol yemezsek ya da en fazla 1 gol yersek ben Trabzon'a en az 2 gol atacagimizi düşünüyorum

Geri
Üst Alt