- 18 Mayıs 2011
- 53.307
- 57.252
- 4.613
cikilmasi gerekilen 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts bizi yener hissiyatim beraberlikten ts galibiyetine döndü.
Mohammedim Mostafam hala karantina mı?
maalesef oynuyamiyacak afrika aslani , valla elde baska adam yok senerden baska ben olsam Okan Kocuku oynatirim sag bek ama olacak olan bu.Mohammedim Mostafam hala karantina mı?
O Şener ne lan?
Etebo oynasınmaalesef oynuyamiyacak afrika aslani , valla elde baska adam yok senerden baska ben olsam Okan Kocuku oynatirim sag bek ama olacak olan bu.
etebo mumkunse futbolu biraksinEtebo oynasın
Diri bir Emre Akbaba bu maci cözer mi?Bugun ve ctesi 3 puan alirsak diri bir terimin kalan 5 maci vermeyecegi hususunda anlasalim
Etebo > Şeneretebo mumkunse futbolu biraksin
eteboynan 1 puan bile alamayiz. adam iyi oynasa bile ugursuz. tabi sag bekte che nerden ne kadar kötü olabilir ondan emin degilim. deneyebilirdiketebo mumkunse futbolu biraksin
Dişi bir Akbaba okudumDiri bir Emre Akbaba bu maci cözer mi?
nude mude diyordun zaten bugün sende bi haller varDişi bir Akbaba okudum
Trabzon'a kaldırdım. İnşallah hoca da benim gibi düşünüyordur.nude mude diyordun zaten bugün sende bi haller var![]()
Etebo > Şener
@Melih Sönmez reize ne yaptiysan ögle vakti kaldirmis vaziyette bekliyorTrabzon'a kaldırdım. İnşallah hoca da benim gibi düşünüyordur.
Onun da derdi çok.@Melih Sönmez reize ne yaptiysan ögle vakti kaldirmis vaziyette bekliyor