Bence maça Halil Dervişoğlu ile başlayıp 2. yarı başında Halil'in yerine Babel'i almalıyız oyuna. Bir devrede yapacağını yapar zaten Halil ilk devrede etkisiz kalırsa 2. yarıda da etkisiz kalacağı için Babel girer oyuna. Yok ilk yarı boyunca 1 gol 1 asist falan ile oynarsa 70. dakikaya kadar devam eder.

Babel fw de sırıtmasada artık 11i yap boz parçası gibi her hafta bozmaya gerek yok. Halil ile başlamak lazım.

Hoca, Apo geride bekleyeceğini düşünüp bu hamleyi yapıyor herhal başka bir şey gelmiyor akla

Ahh Fatih Ahh napmaya calistigini bir anlayabilsem

hocam sacma sapan işler yapma gözünü seveyim ya. geçen mactan biri kesilecekse fegulidir bu. tamam kazanan takımı bozmama muhabbetini yapmak istemiyrsun suan da halil kesilmemeli.

Hocam iyiyi cezalandırır sağolsun, kerem Halil 11 yüzü göremez

ft daha mac baslamadan burada herkesin hevesini kursaginda birakacaktir

hele bi 11ler belli olsun

fazla gaza gelmeyin 1 puan bile zor cikar bu mactan

ben de bir totem yapayım bari, bu Trabzon bizi havada karada yener boşuna ümitlenmeyin

İleride Babel, kanatlarda Henry-Kerem mi ?

Bu maci nasil alacagi z cidden bilmiyorum

babel cezalı oldugu maçta sahanın en iyisiydi. bugün forma giymesi gerekir

EFSANE GERİ DÖNDÜ!
Göztepe maçında uzun zamandır (dar olduğu için) giymediğim uğurlu sweatshirt'ümü giydim ve kazandık. Bugün de giyeceğim inşallah. O Sweat'i ile en son Ümit Karan'lı dönemde Ali Sami Yen'de sürekli giyiyordum. Bizi şampiyon yapmıştı.
EFSANE GERİ DÖNDÜ!

birazdan yine koca takimin s.cisini izleyecez.

hani ne bilim, bu isten para kazanmasalar, baska bi isle mesgul olsalar bile kizardim su performansa, daha bi de profesyonel olarak bu denli lesh oynuyorlar, ne diyeyim ki size... bugün de beni mahcup etmeyeceksiniz biliyorum, yine rezilleri oynayip, bizi kahredeceniz, ama merak etmeyin, sizden artik (en azindan ben kendi adima) HIIIIIIIIIIIIIIIC bisey beklemiyorum olumlu anlamda!

EFSANE GERİ DÖNDÜ!
Göztepe maçında uzun zamandır (dar olduğu için) giymediğim uğurlu sweatshirt'ümü giydim ve kazandık. Bugün de giyeceğim inşallah. O Sweat'i ile en son Ümit Karan'lı dönemde Ali Sami Yen'de sürekli giyiyordum. Bizi şampiyon yapmıştı.
EFSANE GERİ DÖNDÜ!
is senin sweatshirt'e kaldiysa, yandi gülüm keten helva.

Geri
Üst Alt