favori Ts ne yazıkki

beraberlik bile yeğdir bu maçta benim görüşüm

bu sezon ciddiye aldığımız maçları çok şükür hep kazandık neredeyse.hangi rakibi önemsemediysek belamızı bulduk malesef.bu maçı ciddiye aldıklarını düşünüyorum oyuncularımızın.bakalım ne sonuç çıkacak kısmetse

HALİL NEDEN YOK BAŞARIYI NEDEN CEZALANDIRIYOSUN FT ? AMACIN NE YETER ARTIK BE KARDEŞİM YETER BABEL NE İŞE YARAR EL FRENİ DEMİYORMUYDUN SEN MUHABİRLERE NİYE OYNATIYOSUN BABELİ

uzun zaman sonra ilk defa icimde kötü bir his yok. hayirlusi da

Göztepe stoper hattında Berkan Emir oynadı ve Halil'in performansı asisti dışında çokta parlak değildi bana göre, Babel gibi büyük maç tecrübesi olan bir oyuncuyu tercih etmesi çok daha doğru hocanın, Göztepe maçındaki kadar alan bulma şansımız yok yani Halil'in muhtemelen adını pek duymazdık bu maçta. Kerem ve Gedson ile tempo yapacak isimler var umarım bitirişi Babel yapacak.

Forvetsiz bir duzen halil buyuk ihtimal sakatligi var yoksa hic bir hoca elindeki tek forveti kesmez mac basinda sorarlar soyler bu kadrolara bakinca trabzon berabere dahi kalsa uzulmesi gerekir

yanlız bugün süpriz bi oyuncumuz olmalı.keremi sıkı tutacaklar kitlemeye çalışacaklar,emre kılıncın sivastaki performansına ihtiyacımız olacak.kilit oyuncumuz olacağını düşünüyorum olmalıda.keremi bu akşam en etkili skorer yapacak şey birtek isabetli şutlarda kaleciden direkten veya defanstan sekecek toplara hızlı hamle yapması olabilir ,normal oyunda keeremi iki kişi tutacak diye düşünüyorum.babelde aklını kullanırsa aslında boş alan bulabilir.

umarım antremanlarda full şut ve orta çalışılmıştır.özellikle şut.sekecek toplar çok faydalı olabilir bizim adımıza

iddaa-tahmin-kupon-71.webp

trabzon'un orta saha ve hücum hattı çok tehlikeli

yeniliriz gibi

yanlız bugün süpriz bi oyuncumuz olmalı.keremi sıkı tutacaklar kitlemeye çalışacaklar,emre kılıncın sivastaki performansına ihtiyacımız olacak.kilit oyuncumuz olacağını düşünüyorum olmalıda.keremi bu akşam en etkili skorer yapacak şey birtek isabetli şutlarda kaleciden direkten veya defanstan sekecek toplara hızlı hamle yapması olabilir ,normal oyunda keeremi iki kişi tutacak diye düşünüyorum.babelde aklını kullanırsa aslında boş alan bulabilir.

umarım antremanlarda full şut ve orta çalışılmıştır.özellikle şut.sekecek toplar çok faydalı olabilir bizim adımıza

feguli iki şampiyonluktaki ceza sahası yayı üzerinden şutları çok iyiydi bugünde umarım bu şekilde bi iki gol atabilir, atamasa bile dediğim gibi kaleciden veya direkten babel veya kereme pozisyon olarak dönmesi çok iyi olur.emre kılınç ve eğer oynarsa feg kilit oyuncumuz olabilir.

Hamsiler kimi yenmişte bizi yenecek😅 o nwakayeme yi filan fb macinda gördük

Tamam ya da devam maçı

Beraberlikte dahi şansımız kalmıyor artık
İnşallah iyi kötü bir şekilde yeneriz

Geri
Üst Alt