İçim şişti. 45 dakikanın yarısı sakat numarası yapanların tedavisiyle kalan yarısı da sağa sola saçma sapan paslarla geçti. Oyunculara üflesen çığlık çığlığa yere yığılıyorlar. 2 saat tedavi ediliyorlar sonra bir anda depara falan kalkıyorlar yine. Sanki biraz önce kurşun yemiş gibi anıran kendileri değilmiş gibi.

Hoca bitirmiş kafasında futbolu. Ne dandik kadrolar ne oyunlar oynuyor görüyoruz. Çıkıp da herşeyi bahane edeceğine biraz da hatayı kendinde arasa keşke
Bence de futbol hocayı kafasında bitirmiş. "Benim ne günahım var da bu hocanın takımını izletiyorum, gitsin basketbol, hentbol, hatta güreş hocalığı yapsın da futbola bulaşmasın" diyordur.

Duran topu en etkisiz kullanan takim, hayatimda bu kadar lesh gibi orta acan takim görmedim

Biz de zannediyoruz ki şampiyonluk şansımız var, rakibi ciddiye alıp koparırız maçı.
Yine umutlanıp utandirdiniz teşekkür ederim.
Şeref ve haysiyetinizi hatırlayın oynarken

Ezgv29TWUAEsmDJ

Babeli çıkarmaz bence ama enazından feg halil değişikliği yapsın babeli sola keremi sağa halili de forvete koysun ya da keremi sola halili forvete sağada oğulcanı koysun.en ön kısım çok koşan basan olursa ve taylan gedsonda buna ayak uydurursa hiç olmmazssa gol pozisyonu üretilebilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen içeride gaz verecek harika oynadiniz aslansinjz kaplansiniz diyecek gol yersek 70 gibi değişiklik yapar yemezsek 81 gibi ilk değişiklik olur

Kilinc-Halil degisikligi yapip Feg'i ortaya atsak biraz hucum yapabilir miyiz acaba

Aklima Süleyman Hurma'nın"" Bizim Taraftarlar Fakir 40 tl ye bilet satamiyoruz"" lafi geldi... Ulan bu Futbola degil Avrupa'lı Mozambik yerlileri bile Cent vermez..igrenç ahlaksiz Taraftara saygisi olmayan nefret edilesi TÜRK Futbolu..
şifreli yayın cine 5 ile geldiğinden beri aralıksız decoder aldım abone oldum. ama artık bu sene son gelecek sene ne abone olurum nede decoder alırım.

Bu kanat oyunculari ve bu orta saha ile pozisyona girmek mucize zaten ne bekliyorsunuz

Kanat dan bozma forvet babel orta sahadan bozma kanat feghouli adam kenar oynamiyorki direk orta daha oynuyor emre kilinc gedson taylan hic bir yaratici dikine giden adam yok top nasil ileri gidicek gol olucak bunlari gectim ft 3 yildir bir duran top organizasyonu yok millet les gibi oynarken karambol hopladi zipladi golu atiyor

2. yarıya Feghouli - Oğulcan ve Babel - Halil Dervişoğlu değişikliği ile başlamalıyız

Geri
Üst Alt