Utanıyorum izlerken, şansına gol atamazsın direkten döner vs vs ya biz bildiğiniz eziliyoruz ya.Ezim ezim eziyorlar.Ts kim kendinize gelin artık

Taraftarsız hiçiz hiç taraftarsız oynanamaya başladığından beri ruh yok, zaten taraftar olsa geçen sezon şampiyonduk, bu senede herkes dalgasında taraftar olsa nah böyle davranabilirler, hoca dahil yuhlanırdı.

Önde baskı yeyince yine çıkamıyor takım, Onyekuru'nun önemi burda ortaya çıkıyor.Tehdit almayınca çok rahat oynuyorlar,hata yapıp gol yememiş olmamız şart.Bir şekilde atıp kazanmak lazım

terim babeli ikinci yarinin basinda cikartamaz.

bunu yapsa, hatasini kabul etmis olur.

bunuda terim yapmaz.

en az gol yiyene yada 70. dakikaya kadar 9 kisiyle devam.

Ligde her takımın iyi kötü bir oyun planı var, bakıyosun Trabzon'a leş gibi bir takım ama elindeki imkanlarla bir oyun planı kurmuşlar sadık bir şekilde oynuyorlar. Bizim takım ne yapıyor hiç çözemiyorum, hoca ne anlatıyor mesela oyunculara çok merak ediyorum.. Gördüğüm tek şey stoperlerin ve Taylan'ın kendi aralarında paslaşmaları ve baskı yiyince Muslera'ya dönmek, Muslera'da Babel'e dikiyor topu Babel alamıyor ve rakibe geçiyor top. Sürekli aynı döngü.

babel-halil değişikliği yapıp halil'i forvete, kerem'i sola atmak gerek

orta sahada bir şekilde baskıdan kurtulabilmemiz lazım. aksi halde gol atamayız. feghouli buraya yardım edebilir ama öyle olursa şener tek başına direnemez.

maalesef işler kötü

Şu feg de ya 1.5 alsın ya da yallah

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Yunan bir tane şut yapıştırır, bizim o zaman aklımız başımıza gelir karambolden gol arariz falan
Hüsran hüsran ya

Kimse kusura bakmasın da kılınç taylan şener babel feg vs say say bitmez bunlar 11 olduğu sürece hocayı zaten hiç saymıyorum o futbolu unutalı çok oldu vasat oyuna razı oluruz şampiyon olsan ne gider Cl de duman edip gönderiyorlar marka kalitesi düştü seviyeyi demiyorum marka kalitemiz inanılmaz düştü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt