Renktaslar Allah aşkına taktikden önce bu kondisyon nedir yahu topa vuracak mecal yok. Milyon yuro mu verirler nabarlar bilmiyorum ama seneye komple kondisyon ekibini yenilesinler.

Defans oyuncularımızın sorunu var galiba, önce donk şimdi luyindama yaya çeviriyorlar topu al da at der gibi.

Belhanda da zaten hep kilit pas atiyodu!!

Kor olur badem gozlu olur lafini bosuna etmemis atalarimiz bu ulkede
Yok onu demedim. Eldeki tek adam potansiyelli olarak. Benim beğendiğim bir oyuncu değil ancak olsaydı şu maçta net oynardı. Eleştiri ayrı gerçeklik ayrı. Maçın başında hatta eleştirimi de yaptım Belhanda’ya.

Takım belki de ilk defa duran top organizasyonu yaptı ve golü attık. Yani duran toplarda ligin en kötü takımıyızdır. Hiç mi duran top çalışmaz bunlar derken isteseler demek ki oluyormuş. Yapabiliyorlar yani. Olacak iş değil ya. Fatih hoca anlatsın sabaha kadar şimdi yok hakem yok o yok bu. La Fonteine'den masallar. Dinleyen salaktır.

bjknin puan kaybettigi haftada kazansan 4e inecek fark. bjkyi yensen fark 1. adamlar bunun üstüne bi yerde daha berabere kalsa gececektin. bu ilkokul matematigine göre takimin sahada önde basip pres yapip oyunu rakip sahaya yikip sagli sollu ortalarla tek kale mac oynamasi ve kontra ataklara dikkat etmesi lazim. baskiyi kurdugun zaman karambol veya her neyse bi bok olur ve gol atarsin. kale agzina gelmisler hala pas yapiyorlar. bu pas yapma zehrini kim enjekte ettiyse tü ben onun. bayanlara hakaret anlaminda degil ama futbol ERKEK gibi oynayanlarin kazandigi bir oyundur...

Haftaya Galatasaray kadrosunda olmaması gerekenler.

Terim ve ekibi
Arda
Ömer
Şener
Tasdemir
Etobo
Donk
Pembegül
Saracchi

Önce bunlara erken tatili verip kov tesislere girmesinler daha.

Geri
Üst Alt