Halil ile baslamaliydik. Adam cok iyi fauller aliyor.
Neyse bir daha ki görevimiz evimizde bejekeye yenilip febeyi sampiyonluk dan etmek
Aynen çok net. Ben beğendim bugün yine. Özellikle izledim birkaç pozisyonda çok doğru koşular yaptı ve önde top tutmamızı sağlıyor.

Sampiyonluk ruyasi gorenler bu takimin net kadro kalitesi sorunu var birde ustune ustluk teknik direktoru yok bu alinan puan bile basaridir

Kadrosu kaliteli olan fb mi? Bjk mi?

Bizim kadro onlardan bariz iyi. Ama teknik direktorumuz bitik artik.

Ne istedilerse devre arasinda yine aldilar, sonuc? Hepsi geldigi gunden kotu oynuyor, neden?

doğru sex partisine 1 puanı kutlamaya.

hocam 2 gün kafa izni ver sen de torunlarla marshmallow yiyip pokemon izlersin artık

Haftaya Galatasaray kadrosunda olmaması gerekenler.

Terim ve ekibi
Arda
Ömer
Şener
Tasdemir
Etobo
Donk
Pembegül
Saracchi

Önce bunlara erken tatili verip kov tesislere girmesinler daha.
Bunu diyorum işte. Kalanı elde iyi olanlar. Leş gibi bir kadrosunuz var. Öyle böyle değil bak.

bizim golde yerde yatan mal bozdu ofsaytı demi

Takım belki de ilk defa duran top organizasyonu yaptı ve golü attık. Yani duran toplarda ligin en kötü takımıyızdır. Hiç mi duran top çalışmaz bunlar derken isteseler demek ki oluyormuş. Yapabiliyorlar yani. Olacak iş değil ya. Fatih hoca anlatsın sabaha kadar şimdi yok hakem yok o yok bu. La Fonteine'den masallar. Dinleyen salaktır.
Ne organizyonu hocan Taylan’nın sol ayağıyla biten organizasyon mu olur

Kadrosu kaliteli olan fb mi? Bjk mi?

Bizim kadro onlardan bariz iyi. Ama teknik direktorumuz bitik artik.

Ne istedilerse devre arasinda yine aldilar, sonuc? Hepsi geldigi gunden kotu oynuyor, neden?
T.d sıkıntısı dışında kesinlikle kadro kalitesizliği de yaşıyoruz.
Takıma bir bakın.Ömer bayram Şener Babel iki dk da soluğu kesilen feghouli, linnes saracchi...

Geri
Üst Alt