SL 20/21 H:37 | Fenerbahçe 3-2 Kasımpaşa | MS | 25 Nisan

Ulan bu kadar da olmaz ki zaten geleceği belli oyunu soğut bir iki faul yap tansiyon düşsün yok arkadaş illaki yecekler

Kapattım. O kadar belliydi ki.. Fener önde basıyor, Kasımpaşa kısa paslarla çıkmaya çalışıyor. Lakin dizilişi buna müsait değil. :)

Bizde şöyle orta yapan yok. Adamlar bu sene bütün gollerini ya duran toptan, yada yan toptan attı. Bizde hâlâ Ömer bayram geçiyor her topun başına.

İlk 10 dakikayi izledim gol olmadan maci kapattim kasimpasa topu cikaramiyor savunmada yerlesemiyor pres yapmiyor fenerbahce yuruyerek pozisyona giriyor bu mac farka gider zaten baslamadan fark olacagi belliydi

Bu Fener'e karşı defans yaparsan kaybedersin ileri çıkacaksın önde basacaksın ama Kasımpaşa b.k gibi oynuyor küme dusseler de kurtulsak bu saçma takımdan

Kayseri'nin Besiktas macinda yaptigi defans bile daha erkeksiydi. Fener'in ic sahada kapanan takimlari acmakta zorlandigini 12 yasindaki bir cocuk bile biliyor ama bu kendine hocayim diyen herif buyur etmis tahmin ettigim gibi. Bu kadar kisiliksiz futbol oynanmaz. Kapattim bile. Kontra atak taktigi desen o da yok gibi. Pres desen o da yok. Ne yaptiklari belli degil.

Umarim küme düşersin şikeci paşa

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bücür götürecek ligi anlaşılan

Şampiyon Fenerbahçe.

Hepsi bir kenara Emre Belözoğlu çok iyi antrenör olduğunu dinleyeceğiz.

Bu Fener'e karşı defans yaparsan kaybedersin ileri çıkacaksın önde basacaksın ama Kasımpaşa b.k gibi oynuyor küme dusseler de kurtulsak bu saçma takımdan
Adamlar top oynamaya cikmamis ki dusen takim agresifligi varmi yok helva gibi dolaniyorlar ben dedim ciner maci mecbur verecek bu isin is hayati da var bu maci verip sonra kopek gibi oynayip kumede kalirlar

Kasimpaşa 26 numarali oyuncuda sıkınti var..herif yürüyor takip bile etmiyor Fenerli oyunculari..Ertuğrul yedigi golde tam şikelik orta geliyor kendisi topa cikacagina uçuyor

Kasımpaşa fener maçından kasımpaşanın puan alacagını zanneden mi vardı adamlar sene başı göstere göstere şike yaptılar

Kasimpasa'ya kazanma garantili maclar verilmistir. Hem Basaksehir'e hem Fener'e yenildikten sonra ödüllendirileceklerdir.

İnşallah düşersin paşa. Şikecilerin en büyük destekçilerindendir Rize’yle beraber

Geri
Üst Alt