Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.162
- 13.734
- 1.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla şu maçta Alanya bizi böyle yakalasa tarihi bir hezimet yaşardık, heriflerdeki balı kısmeti kelimelerle açıklayamıyorum
Hakem katliami olmazsa alanya beraberlik koparir
3 maç de. Bizim zaten yenmemiz gerekiyor Beşiktaş’ı. Hatay’a kaybettikleri an biz şampiyonuz.
1 puani gectim 1-0lik yenilgi bile lütuf olurdu bu herifler 3 kez direkten dönen top var daha fazlasini istiyor
Fenerin 3 yememesi tamamen bal meselesi.Fenerin bizden farki 10 kisi oldugunun farkinda deli dana gibi ilerde oynamiyor.Adamlar 1 puana oynadi bildigin biz hoyoe oynasak deli gibi elestirirdinizbiz 10 kisi kalsaydik çoktan 3 tane yediydik
Alanya kazanır diye düşünüyordum. Kırmızıdan sonra kesin gözüyle baktım. Üzgünüm.Beyler, maçtan önce beraberliğe razı olurmuyduk? Ona göre avutacam da kendimi..
E bi zahmet yenelim ? Şampiyon olacak takım, Hatay yensin Beşiktaş’ı o zaman sen gör 5 bile atarız bu Beşiktaş’a.Bjk yi 2 farkla hatta 3 farkla yenmemiz lazım nasıl olacak o iş?
3 direk var şans hepsi fener adına. Gene de düşük tempo oynadı Alanya ona kızıyorum.10 kişi fenere gol atamadılar ya hem de kalede harun var!!