SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahim!

Su mubarek Ramazan ayini idrak ettigimiz iftarlarimizi acip televizyon karsisina kuruldugumuz gunde hakli ile haksizi ayirt edecek bir sonuc cikmasini nasib eyle, adaletinden sual olunmaz Rabbim dunyevi adaleti bu macla tecelli eyle.

her firsatta terime ve gsye sallayan ali kocun aciklamalari hemen unutulmus burada
sirf fb yüzünden ogulcani kac mac oynatamadik ama evet sampiyon olsunlar ya
hani akil tutulmasi mi yasiyorsunuz ne yapiyorsunuz abi
genc yasta bu kadar unutkan olmayin her olayda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Bana göre bjk nin yaptıkları daha sinsice ve daha itici.Ayrıca bu sene hakemler tarafından en çok kollanan takım oldular.

Linç yemek istemiyorum vurmayın ama son zamanlardaki bu antipatik sergen ve tayfasının ağlak çirkef tavırlarından sonra bende bunlar olacağına fener olsun istiyorum. Biz olamayacaksak elbet
Fb yönetimi bize terör örgütü diyip kuduruyor. Okdr da degil

Ağlayarak fikstür değiştiren. Her maç kenarda hakemler üstünde baskı kuran. Maç bitiminde başka takımlara saydıran, hakem atamalarına laf eden. İstediği gibi at koşturan ve herşeyden önemlisi hiç ceza almayan bir teknik direktörün takımı şampiyon olsun istemiyorum napayım.
bjk haklısın çok antipatik ama bu şampiypnluk bjk yi ayağa kaldırmaz ama fb olursa ayağa kaldırır bırak onlar kaosta kalsın.

Püüü gole bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk bu sekilde aglayarak 10 sene arka arkaya sampiyon bile olsa, o.....luk seviyesi olarak yine de fbye yaklasamaz

her firsatta senin adini kirtleten bir camiadan bahsediyoruz burada

bjk bunu bir kere bile yapmadi ama evet fb sampiyon olsun

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

canlı ön başlığı koymadan gol oldu

Sokacam artık bunların şansına ha

GSC Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt