SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hele bugünkü maca bi bakalim. Yenilirseler süper olur.
Onlar yenilsin aradan çıksın bu sefer biz kendimizi düşünüp Beşiktaş'ı yeneriz. Belki şampiyon oluruz. Fenerbahçe bu kadar yakınken Beşiktaş'ın kaybetmesi hoş olmaz.

Fenerbahçe puan kaybetmeden BJK şampiyon diyemeyiz. Üç puan fark çok tehlikeli.
Iste onu diyorum, bu maci alsin bizi nasil olsa yenerler, böylelikle şampiyon olmus olurlar. Ayrica febenin bberzurum, a.gucu maclarindan kayipsiz cikacagini dusunmuyorum

Ayrica puan farki 4 febe ile. Ikili averajda bejekede oldugu icin

Alanya Feneri yendi ,
Hatay Beşiktaşı yendi ,
Biz Gençleri yendik ,
Fener Erzurumu yendi ,

Veeee

Biz Beşiktaşı yendik ,
Fenebahçe Ankaragücünü

1- Beşiktaş : 78
2-Galatasaray : 78
3-Fenerbahce : 78

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanya Feneri yendi ,
Hatay Beşiktaşı yendi ,
Biz Gençleri yendik ,
Fener Erzurumu yendi ,

Veeee

Biz Beşiktaşı yendik ,
Fenebahçe Ankaragücünü

1- Beşiktaş : 78
2-Galatasaray : 78
3-Fenerbahce : 78

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_3004.webp

Bizim tinercileri geçmemiz imkansıza yakın o yüzden bu maçı kazanmaları gerek şu lanet sikeciler ne yapar bilinmez

Fenerbahçe kazandığı sürece hiçbir güç bana Beşiktaş'ın puan kaybetmesi için heyecanlanmamı isteyemez.

Dün Galatasaray maçını izlerken aklım Beşiktaş maçındaydı. Beşiktaş gol attıkça rahatladım.

Bugün Fenerbahçe Alanyaspor'u yenerse Beşiktaş Hatayspor'u yensin için dualar ederim. Sergen'in kendine güveni olan ve rakipleri demoralize etmek için yaptığı klasik açıklamalara bakip Beşiktaş'a sallayarak asıl futbol katili, şeref yoksunu Fenerbahçe'yi unutuyorsunuz.

Budur ! (y)

Dün bilerek öyle konuştu sene başından beri Terimcilik oynuyor camiayı konsolide edip takımın kenetlenmesi için hayali düşman yaratıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt