SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler köpek gibi uğraşıyorlar kutlu zafer için. ana bacı sövsek de haklarını vermek gerek. bizim olası bir şampiyonlukta nasıl yönetim en az payeyi alacaksa nur çebi yönetimi de bu şaibeli ve mucizevi şampiyonlukta aslan payını alacak. o yüzden yakın zamanda yeni bir orman-güneş sürtüşmesi bekliyorum, bunlar egoyu idare ederler ve böyle itilmeye devam ederlerse bizim ekonomik ve vizyon, fener'in de cimbomfobi sıkıntılarıyla yerel ligi zor kaybederler.

Beştaşın son iki maçı iddiasız takımlarla. Hatay ve bizimle olan maçlarından toplam 1 puan çıkarsalar yine şampiyon olurlar.

Beraberlik lazım, biz zaten bjkye 3 fark atamayız genel averajda zor... Fb nin liderlik şansı olmaması bizim şansımızı sürdürmemiz, arenada kupa almamaları için en iyi şey malesef beraberlik... Tabi gençleri yendiğimiz durumda:) onu da yapamazsak arenada kim tur atarsa atsın müstehak

Son düzenleme:
Beşiktaş'ın Hatayspor maçı 11'i belli oldu!

Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ghezzal, Ljajic, N'Koudou, Larin.

Yine 11i toparlamışlar
Bir tek Abou yok gibi

Ulan bizim fikstürü gördükçe deliriyorum yav kek gibi fikstürmüş...Sen önemli maçların çoğunu kazanmışsın.Gidip salak saçma takımlara dünyanın puanını vermişsin.Okyanusu geçip derede boğulmuşuz.

acıkcası fenerin şampiyon olmasını beştaşın arenada sampiyonluk turu atmasına yeğlerim
hatay ne yapip edip puan almali

Fbden kafiköyde 9 kisiyle 1 puan aldiniz. Hadi be galibiyet müthis olur ama bi beraberlik koparin

Aglak kücük sikeci tinerciler:

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt