SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse en azından haftaya bir amacımız var. Evimizde şampiyon yaptırmamak. Şaka gibi. Nereden nereye geldik

Fener moralmen çöker, bizim zaten iddamiz zayıftı şampiyonluk için. 2. Olmak bu kötü sezonda güzel olurdu. On eleme şansı var sonucta

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay oynamıyor falan boş laflar bunlar. Hatay bizle oynamadan önce üst üste Rize ve Kayseri'ye yenilmişti bizi yendi sonraki 2 hafta yine üst üste mağlup olmuştu. Kısacası rezil bir futbol oynuyoruz. Nkodou hep yedek beklerken şimdi adamların en formda futbolcusu. Bizde yedekteki adamın formunun artmasını geçtim, oynayan futbolcununda formunu düşürüyoruz bknz: Mustafa, Onyekuru

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk bizim stadımızda şampiyonluk ilan etse üzülür müsünüz ki yaw cidden?

benim umurumda bile olmaz acıkcası

Bjk, bizim mıy mıy takımı kevgire çevirir. Umarım beraberliğie filan oynarlar. Yoksa facia bizi bekliyor.

bu sezon bjkyi gecmek icin en az 10 tane firsat gelmistir bize

ft hepsini elinin tersiyle itti

burada bjkye sallamak yerine enerjinizi ft icin kullanin

eger kalirsa gelecek sezon da buna benzer seyler yasariz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Gelecek sezon ali koç şampiyonluğu izleriz.

Hedefimiz Feneri geçip 2. olmak Beşiktaş şampiyonluğu hak etti bizim 3 yediğimiz Hatayı 15 dakikada 3'lediler her topun başında en az 3 Beşiktasli oyuncu var adamlar köpek gibi koşuyorlar bir tane duran oyuncu yok bizim oyuncular gibi uyuz uyuz yürümüyorlar sahada

Biz ve fener 4 5 maç harici şampiyonluğu zerre haketmedik ama bu at hırsızları şu kadrolariyla nerdeyse her maç deli gibi koştular ve baskılı oynadılar hakem olsam bende bunlardan yana olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt