SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada biz 2. filan olamayiz. Bjk bizi her türlü yenecek. Fb de en fazla bir macta puan kaybeder. ligi önümüzde bitirmek onlar icin bir nevi sampiyonluk gibi

Sinyor Terim hocamın istediklerini almayan yönetim bugün istifa etmeli

Halbuki Sinyor Terim'in istediği futbolcuları alsa yönetim hodjam şampiyon yapacaktı bizi

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Simdi bir kac soru soracagim bu sezon icin:

Galatasaray'in sag stoperi Donk mu Luyindama mi?
Galatasaray'in birinci sag beki kim?
Galatasaray'in birinci sol beki kim?
Galatasaray'in ideal orta saha 3'lüsü hangisi?
Galatasaray'da sag kanatta kim oynuyor?
Galatasaray'da sol kanatta kim oynuyor?
Galatasaray'in birinci forveti kim?

Sonuc olarak baktigimizda Muslera ve Marcao disinda ilk 11 oyuncusu yok. Sebebi Fatih Terim. Kadroda gicik kaptigi adam oldu mu kesiyor, haftalarca oynatmiyor. Her macin devre arasinda 2-3 degisiklik yapmak zorunda kaliyor. Ne oyun, ne kadro bulabildi. Koronavirüsü kapmayan adam kalmadi sayilir. Takimda disiplin yok. Mac satan oyuncu cok. Mücadele eden yok. Bodrum'a git babam gel babam. Oyna devam.

Fener'in durumu da benzer. Erol her mac 5 degisiklik yaparak mac kazanacagini saniyordu. Hakemler el vermese bu geberik FB bizim arkamizda olacakti. Onlar isimler ve CV üzerinden transfer ve kadro yapmaya devam ediyor. Haftalardir sakat olan bitik Özil'i sirf ismi var diye oynatiyorlar vs.

Kadrosu ve oyunu belli olan takim götürdü.

Bizim haftaya bjkyi her şekilde yenmemiz lazım, geçtim bjk'nin sampiyonlugunu, bizim ikinci olma sansimiz var daha.

Yavşak akintola kendi kalesine attı karşı karşıya kaçırdı

GSC Mobile App

Beşiktaş yaşlı bir takım şampiyon olsa Da gelecekleri karanlık. En iyi adamlari kiralık gezzal, bu hali ile kulübü 10dan aşağı bırakmaz. Fener şampiyon olsa idi ali koç bayağı adam satardı şike vs.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boupendza ne yapıyor ya ahaha acayip özgüvenleri düştü Hataysporlu oyuncuların, bjk 8 kişi de kalsa yenemezler

hatay'ın brezilyalılarda bir şey var. tipleri de tinerciye yakın zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt