- 29 Aralık 2018
- 1.670
- 1.094
- 648
Ljajice sari yok, anani seveyim palabiyik.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürü mac izliyoruz , süper lig seviyesinde bile Luyindama ve donk leş stoperler. Şimdiden stoper almak lazım. İkisi de cok kritik puanlar verdi.Simdi bir kac soru soracagim bu sezon icin:
Galatasaray'in sag stoperi Donk mu Luyindama mi?
Galatasaray'in birinci sag beki kim?
Galatasaray'in birinci sol beki kim?
Galatasaray'in ideal orta saha 3'lüsü hangisi?
Galatasaray'da sag kanatta kim oynuyor?
Galatasaray'da sol kanatta kim oynuyor?
Galatasaray'in birinci forveti kim?
Sonuc olarak baktigimizda Muslera ve Marcao disinda ilk 11 oyuncusu yok. Sebebi Fatih Terim. Kadroda gicik kaptigi adam oldu mu kesiyor, haftalarca oynatmiyor. Her macin devre arasinda 2-3 degisiklik yapmak zorunda kaliyor. Ne oyun, ne kadro bulabildi. Koronavirüsü kapmayan adam kalmadi sayilir. Takimda disiplin yok. Mac satan oyuncu cok. Mücadele eden yok. Bodrum'a git babam gel babam. Oyna devam.
Fener'in durumu da benzer. Erol her mac 5 degisiklik yaparak mac kazanacagini saniyordu. Hakemler el vermese bu geberik FB bizim arkamizda olacakti. Onlar isimler ve CV üzerinden transfer ve kadro yapmaya devam ediyor. Haftalardir sakat olan bitik Özil'i sirf ismi var diye oynatiyorlar vs.
Kadrosu ve oyunu belli olan takim götürdü.
Josef ve atiba bizim orta sahayi top diye oynar. Bu orta sahasizlik bizi bu sene bitirdiBjk de kim var?
Onemli olan teknik adam.
Bu hataylilarda bişey var bu kadar olmaz.
Maçı satma babında diyorum hocam. Baksana ite kaç pozisyondur totosunu kaldırmadıanadolu onyekurusu

Akintola yaptığı saçmalıklar bir tek bana tuhaf geliyo demekki. Neden böyle tepki verdin ki onu da anlamadım?Var kesin bizi 15 dkda skp atın demişler bjkye