SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, bjk nin kart sınırında olan futbolcusu var mı? Bari kart kovalayalım.

Akintola yaptığı saçmalıklar bir tek bana tuhaf geliyo demekki. Neden böyle tepki verdin ki onu da anlamadım?

Renktas satılmış maç böyle olmaz adam kendini niye rencide ettirsin bjk 5-6 bile atabilirdi ilk 15 dkda.. herifler 3 tane yiyince mala döndü işte açıklaması bu ..

Josef ve atiba bizim orta sahayi top diye oynar. Bu orta sahasizlik bizi bu sene bitirdi

Josef kim ya? Atiba 38 yasinda !! Bu mu iyi orta saha? Sendeki etebo, taylan, gedson iyi calistirilsa onlardan cok daha iyi adamlar.

Onlar calistiriliyor seninkiler her futbolcu geri gidiyor!

Belli ki ayak tenisi idmani ile oyuncu gelismiyor.

O beleş şampiyonluk bir kere olur. Tarihin en beleş sampiyonluklarindan birini almıştık. 69 puanla tamamen basaksehirin ikramiydi. Öyle futbolla anca bir kere zar zor şampiyon olursun sonraki 2 yıl gördük şeyi. Hala hocayı savunanlar var.
2006-2007 sezonunda FB 70 puan ile sampiyon olmus. O sezon BJK 61 puanla ikinci, biz 56 puanla ücüncü olmusuz. Cok kalitesiz bir lig oynanmis yani. Son 2 yilda hem biz, hem Basaksehir 69 puanla sampiyon oldu. Lig tarihinde 3 puanli sisteme gecildiginden beri en kötü 3 sampiyon performansindan 2si son 2 sezona ait.

Akintola mal doğru ama Hatay son haftalarda rezil oynuyor zaten biz hariç herkes puan aliyor

evet gözlemlerime göre hatay maçı satmış
yoksa 3-0 olmazdı gibi

Her geldikleri atak ya gol ya tehlikeli pozisyon oldu. Hiç boş gelmediler 4 0 oldu bile.

GSC Mobile App

besiktasi tebrik ediyorum sahadaki bu futbolu biz 4 yıldır bekliyoruz

Billonga bakin puhahahahahahha macin basinda hava topuna cikmayan adam 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt