Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.540
- 6.263
- 673
Evet bizim topcularda sorun var. Oynamıyolar. Yada taktik sikintili ama evet sorun varBjk haftaya bizi de böyle yapacak o zaman bizim topçularda sorun var mi diyeceksiniz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bizim topcularda sorun var. Oynamıyolar. Yada taktik sikintili ama evet sorun varBjk haftaya bizi de böyle yapacak o zaman bizim topçularda sorun var mi diyeceksiniz![]()
Akintola yaptığı saçmalıklar bir tek bana tuhaf geliyo demekki. Neden böyle tepki verdin ki onu da anlamadım?
Nereden geliyorsa geliyor.
Ezik ve pısırık yönetimimize söyle bunu. Ben hayatımda M. Cengiz ve avaneleri gibi sünepe ezik bir yönetim görmedim.
Josef ve atiba bizim orta sahayi top diye oynar. Bu orta sahasizlik bizi bu sene bitirdi
Bilmiyorum renktas bu akintola bana tuhaf geldi.Renktas satılmış maç böyle olmaz adam kendini niye rencide ettirsin bjk 5-6 bile atabilirdi ilk 15 dkda.. herifler 3 tane yiyince mala döndü işte açıklaması bu ..
2006-2007 sezonunda FB 70 puan ile sampiyon olmus. O sezon BJK 61 puanla ikinci, biz 56 puanla ücüncü olmusuz. Cok kalitesiz bir lig oynanmis yani. Son 2 yilda hem biz, hem Basaksehir 69 puanla sampiyon oldu. Lig tarihinde 3 puanli sisteme gecildiginden beri en kötü 3 sampiyon performansindan 2si son 2 sezona ait.O beleş şampiyonluk bir kere olur. Tarihin en beleş sampiyonluklarindan birini almıştık. 69 puanla tamamen basaksehirin ikramiydi. Öyle futbolla anca bir kere zar zor şampiyon olursun sonraki 2 yıl gördük şeyi. Hala hocayı savunanlar var.
Bu mac döner
Şuan döndü.Bu mac döner

aynenBu mac döner