SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize giren çıkan bellide bu f7 ezikleri bu maaş yükü ve yaşlı oyunculara ölü yatırımlarıyla battığı aşikardır

Maçı açtım Hatay'ın sarı saçlı stoperi rezil bir adam. Onu da geçtim adamlar şampiyon gibi oynuyorlar en azından bir hareket çabalama var bizim takımda göremiyorum aynı şeyi.

Boupenza tam bir mal. 4 0 maç zaman geçiyor diyor. Eşek herif

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbide yine pas oyunu filan diye ugrasirsak rezil olabiliriz çünkü tinerciler 3 topta kaleye gidip şut cekiyorlar

İyi oyun kotu oyun iyi kadro kotu kadro olayina girmeye gerek yok.Her ne kadar bok atsak da herifler istiyolar oynamayi.Rakibi isiriyolar rahatsiz ediyolar deli gibi mucadele ediyolar.Bizde olmayan seyler bunlar.38 mac yaptik 4-5 mac sayamayiz iyi futbol oynadigimiz iyi mucadele ettiğimiz.Kisilere biat edildigi muddetce bi bok olacagimizi da sanmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu nkodu yedek.. Hani bjk kötü kadro diyenler.Ama tabiki burdaki çoğu taraftara göre nkodu topçu değil.

bizim başımızdaki adamlardan en az ali koç kkadar nefret ediyorum.
ne acıki başkan adaylarına bakarsak yemin ederim bu taraftar yapısıyla daha kötü günler bizi bekliyor.

Yahu bu nkodou yeni mi geldi takıma larin yeni mi geldi bu 2 adama sabah akşam kufrediyorlardi geçen yıl değerini bilemediler mi . Bu sene sergen adam etti işte bu kadar açık ve net hoca farki

biz 90 dakikada kaleyi bulan sut sayimiz 3

bjk 11 dakikada 3 gol ...

I rest my case your honour

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt