- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bir şey yok maçta mallıklarına doymasın hatay. ha hatay gibi oynasalar gene ezerdi bjk. sezonun oyununu oynuyor olabilirler.Yemin ederim biseyler var bu macta
ayıp olmuşRaporladım![]()
Katilmiyorum bizim maçlarda o kadar agir tempo oynuyoruzki rakiplerde bu tempoya uyuyorlar, bizimle maçi olan takimlar resmen o haftayi bay geçmiş gibi ne fizik ne psikolojik yorulmuyor hatta kart bile görmüyorlar..
gençlere yenilirsek öne cekemiyoz mu şampiyonluğuFener bu hafta kazansa da kurtaramıyor bizi kotu senaryolara hazirlikli olalim
Biz ve fb’nin bu hafta 3 pts alacağını varsayalim en iyi ihtimal bu;
Bjk 81
Fb 76
Gs 75
bizim bjk ile yaptigimiz gün fb erzurumla yapacak, aynı güne koymuşlar maçları. fenerin macini her zamanki gibi bir ertesi güne koysalar arenada sampiyonluk turu atmalarina imkan olmayacakti.
Fakat bu senaryoda fener haftaya kaybederse, ayni saatlerde besiktas bizle berabere kaldigi an sampiyonlugunu ilan ediyor, ikili averajda fenerden öndeler cünkü.
Diger bir senaryo, bjk bizi yenerse, fenerbahce haftaya berabere kalsa dahi arenasa sampiyonluk turu atacaklar.
Fenerbahce’nin 2 maçta da takılmaması lazım, cünkü basimizda ego tanrisi oldugu surece biz bu bjkyi asla yenemeyiz. Daha trabzona karsi sut atamiyoruz, milletin ilk yarida 5 attigi takimdan 3 yiyoruz. Şu 2 hafta cok cok onemli, kimse farkinda degil ama herifler arenada sampiyonluk turu atarsa 30-35 yil konusurlar
Biz neden gaza getirmeyi dusunemedik reyzhatayı gaza getirdi horsegen adamlar top oynamağa çıktı sonuç hezimet
kapanıp defans yapsa ve ilk dkda duran toptan yazmasa böyle olmazdı
Senelerdir bize bok atiyorlar ankaragucune 8 attik diye oysa o sezon Ankaragucune fark atmayani dovuyorlardi.Hatay ise baya saglam takimdi bu sene 1-0 2-0 olabilirde 7 nedir ben anlamadim Omerin lat atmalari sergenin laf sokmasi filan biseyler donuyor gibi.hiç bir şey yok maçta mallıklarına doymasın hatay. ha hatay gibi oynasalar gene ezerdi bjk. sezonun oyununu oynuyor olabilirler.
Larin kazması 20 gole ulaşacak bizim takımda 10 golü geçebilecek bir oyuncu var mı o bile meçhul.