SL 20/21 H:39 | Fenerbahçe 3-1 Erzurumspor | MS | 3 Mayıs

Abicigim olay feneri övme değil yaw geçin şu işi Erzurum'a 5 de atar 6 da biz ilk yarı gençlere denizli'ye nasıl 6 sar tane attiysak onlar da atabilir .Mesele bizim final periyodunda hala açık ara en plansız ve isteksiz takım olmamiz herkes son gücünü koyuyor sahaya

Karbonat Erol'u gercekten yemiş bazi oyuncular, futboldan ziyade istekli halleri açık ediyor, devre arasina Beleşoğlu ile başlasalarmiş açik ara Şampiyon olurlarmış .

bu senenin en uyuz takimi ALANYASPOR ve TRABZONSPOR'dur. bu ikisi fener'e resmen yatmistir. iki deplasmanda fenerin fisini cekeceklerdi ama resmen gol atmamak icin direndiler. KASIMPASA ve Basaksehir fener'e yenildikten sonra galip geldi.

Keske 10 milyona biz alsaydik diyorsun yani

o bölgedeki boşluğu doldurmak için önümüzdeki senelerde kiralık, bonservis derken biz daha fazla para dökeceğiz belki de.

ve tutturamazsak dolmayacak o boşluk

bu noktadan bakınca garanti bir adama para basmak daha mantıklı.

Bu forumda yorumladı okumak kanser sebebi yemin ederim herkese nasıl dönek her maç her hafta nasil skora göre yorumlar yapıliyor rakip kimmiş neymiş hakem ne yapmış VAR'da ne olup bitiyor kim kimi yemlemiş kim şerefini haysiyetini satmış koç gurubuna umurunda değil gelmiş şurada küme düşmüş takıma irfan asist yaptı Messi oldu bi anda yemin ederim şimdi mesut asist yapsın gol atsın ayvah yandık burası ne olacak merak etmiyorum biliyorum çünkü yazılacak şeyleri

Erzurum gibi 2.lig takımına karşı biri uydurma penaltıyla gol atıyorlar diye methiyeler düzülmüş şaka mı?Ben kendi oyunumuzu her fırsatta eleştiriyorum zaten de bizim taraftarda aşağılık kompleksi oluşmaya başlamış onu da farkettim.İki senedir başarı yok diye bu hale geldiysek fb gibi on sene bekleyince kafamızda huni takıp gezermişiz.

bu senenin en uyuz takimi ALANYASPOR ve TRABZONSPOR'dur. bu ikisi fener'e resmen yatmistir. iki deplasmanda fenerin fisini cekeceklerdi ama resmen gol atmamak icin direndiler. KASIMPASA ve Basaksehir fener'e yenildikten sonra galip geldi.

Alanya nasil direndi gol atmamak için ya heriflerin 3 topu direkten döndü

abi yapmayın fb ne topu oynuyor ,,, vermişsin bedava penaltıyı adamlar sasalamış açık oynamaktan başka şansı kalmamış, bence erzurum daha iyi paslaşıyor...

Yılmaz vural sen niye elindeki futbolcuları gönderiyorsun yav

Bu forumda yorumladı okumak kanser sebebi yemin ederim herkese nasıl dönek her maç her hafta nasil skora göre yorumlar yapıliyor rakip kimmiş neymiş hakem ne yapmış VAR'da ne olup bitiyor kim kimi yemlemiş kim şerefini haysiyetini satmış koç gurubuna umurunda değil gelmiş şurada küme düşmüş takıma irfan asist yaptı Messi oldu bi anda yemin ederim şimdi mesut asist yapsın gol atsın ayvah yandık burası ne olacak merak etmiyorum biliyorum çünkü yazılacak şeyleri
Olay bu degil aslinda bizim maclardaki isteksizligimiz goze cok batiyor. Sahada o istegi goremiyoruz futbolcularda.Eger matematiksel olarak sansin devam ediyorsa sahada o topu yiyeceksin kardesim.

neyse bakalim 1 hafta sonra ankaragücü ne halt yiyecek bunlara karsi. eger yenilirlerse düserler

Abicigim olay feneri övme değil yaw geçin şu işi Erzurum'a 5 de atar 6 da biz ilk yarı gençlere denizli'ye nasıl 6 sar tane attiysak onlar da atabilir .Mesele bizim final periyodunda hala açık ara en plansız ve isteksiz takım olmamiz herkes son gücünü koyuyor sahaya
Finalarin takimi winner bir takıma varsa oda biziz kusura bakma türkiye'de her branşta

Geri
Üst Alt