SL 20/21 H:4 | Fenerbahçe 2-1 Fatih Karagümrük | MS | 3 Ekim

Calibur düzgün vur yeğenim

Yavv adamlar 18 transfer yapmış, hepsi neredeyse 35 yaşinda bu sene Şampiyon olamasinlar Fener ve Ali Koç dağilir, bu transferleri biz yapsak Başkana teneke baglardik ve ben hala iyi oynamadiklarini düsünüyorum..

Bütün takımlar bu kadar leşken şampiyon olabilirler bu bir. İkincisi herkes biz değil, samatayı lemosu seneye okuturlar 20 ye yine bişey olmaz.

Fener tam 3-4 yıl önceki Fener gibi oynuyor. ayağa boş pas yapan, çok pozisyon vermeyen ama pozisyonda yaratamayan fener. o zamanlarda hep ligin en az gol yiyen takımı olurlardı.34 maçta 27 gol yiyerek şampiyon olamayan tek takım gibi rekorları vardı hatta hücumda etkin olamadıkları için. yine böyle duran toptan filan gol çıkarmaya çalışırlardı hep. biz 7.- 5. olurken bile hep daha çok gol atardık fenerden. yine kısır futbolla az gol atıp az yerler bu yıl. bana kalırsa Emre, Erol'u efsane filan yaptırmaz. 25.haftaya doğru kovarlar karbonat Erol'u. sezon ortasında teknik adam nerden bulacaz, hadi bari ben elimi taşın altına koyayım diye takımın başına geçer sinsi bücür. ısrarla Erol gibi kolay harcanabilecek bir adamın teknik adam olmasını istemesinden belliydi zaten. şimdiden bölündü zaten taraftarları erol konusunda. zamanında aykut kocaman da sportif direktörken daum'un kuyusunu kazmıştı.

Sorma renkdas. Bizimkilerin bu huyunu anlamıyorum. Topa sert vurmaktan acizler yav
Zımbalayin gitsin
Sadece linnes değil ceza sahasi disindan sut ceken herkes sapıtıyor bizde

hedef23
O işte bısey var çözemedim düşünün feguli şutör adamdı akbaba şutör adamdı emre kılınç yahu 1.sinif şutör adamdı bize gelen şut çekmiyor hocamı izin vermiyor diye düşünmeye basladim

şeyşu müthiş bir öğütücü yav rizede iken her saniye küfrederdim adama şimdi de ettiriyo hıyar

gümrük salak salak işler yapıyor hücumda

Geri
Üst Alt