Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.551
- 55.764
- 4.478
Jimmy bizde hic böyle tempo yapmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao bu kafa vuruşunu yapsın belinden sakatlanır
On direk canavarı. Sol ayağını diktigimin adamı. Ömer bayramdan futbolcu yaratmaya çalışıyoruz şaka gibiduran topları ömer bayramın kullandığı takımız biz
2.5m falanÜç metre yükselip mi attı göremedim de
Yok fenerin kadro kötü yok çöpleri aldılar. Sanki premier ligdeyiz, her mevkiye türkiye için iyi transferler yaptılar. Herkes bu kadar kötüyken bu kadro derinliği ile maç kazanırlar
falcao da bomboşken atamadı da bu kadar da boş bırakılmaz adam yavne alakası var
adam bomboş
boşa kaçtığıda yok adamı tutan yok 2 golde de
Onu diyorum takimin en iyi orta atan adami kim diye sor herkes farkli kisi soylet fenerdr sor gokhan caner sosa der cikarim orta atmadan tiki taka oynanmaz bu ligte falcao ya aciyorum ayagina top degmeden mac bitiyorduran topları ömer bayramın kullandığı takımız biz
Jimmy bizde hic böyle tempo yapmadi
Falcaoyada aynı top gelmisliği varne alakası var
adam bomboş
boşa kaçtığıda yok adamı tutan yok 2 golde de
diagne reis bu kadar boş olsa 50 gol atarfalcao da bomboşken atamadı da bu kadar da boş bırakılmaz adam yav
haklısın ama orta boşa gitmezdi, öyle bi orta gelmezdi çünküFalcao orda olsa rocoyla beraber ön direğe koşardı ortada boşa giderdi kabul edelim.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en güzel ortasını rangers maçının son dakikasında yaptı.Rakibin sağ lop başlangıç yerine kadar kaldırdı topuOn direk canavarı. Sol ayağını diktigimin adamı. Ömer bayramdan futbolcu yaratmaya çalışıyoruz şaka gibi
tmm