SL 20/21 H:4 | Fenerbahçe 2-1 Fatih Karagümrük | MS | 3 Ekim

Donir oldum anasini satayim.Sabo denen sigir ozguveni oyunun iki kati olan vasat anadu topcusu yedi maci...gustavo ve gokhan top oynadı.fener rezalet ama puan almamalari gerekirdi..Kirilma ani oldu bu kotu oyunla tutunmamalari gerekir..3 4 haftada puan kaybi ile oymarlarsa erol icinde maceranin sonu demek

2-3 tane iyi topçun olduğun sürece kötü oynasan bile alıyosun bi şekilde. bizde 1 tane bile yok arkadas tek basına mac alacak adam

it hakem ilk yarı 5 sn ikinci yarı 10 sn erken bitirdi

Yaw bırakın iste komplo teorileri i adam 2 penaltı vermiş fbnin sahasinda atıp alacaksın puanını 5-10 sn lafı edilmez şu maçta ..hakem ilk yarı basit fauller verdi fener'e onun dışında gayet başarılıydı kritik kararlar hep doğru

Fenerim süper Stoperlerim muhtesem Sampiyon olecezzz diyenler yine kayboldu...

Hani bunlar uçuyordu ya cidden bok gibiler.

Bizim maçta Altay yerine kim olsa aynı performansı sergilerdi

Net bir pozisyon yoktu

Bu maçta da o penaltıyı ligde kurtaramayacak kaleci amatör kümeye gitsin

Ortaya kalecinin kucağına gelen bir penaltıydı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son dklar izleyebildim
karagümrük puanı hak etti ama atamadılar bir türlü
Çok iyi bastılar top kaptılar topu yarı sahadan çıkarmadılar. Baya beğendim karagumrugu

Hücumları kusursuz,savunmaları vasat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakipsiz olacağımız sezon hocayı yalnız bıraktılar. O kadar kötüler ki buna rağmen şampiyon oluruz.

Tarafsız gözle izliyor ve söylüyorum bu altaydsn bı bok olmaz nesine iyi diyorsunuz çözemedim şansa kurtardığı penaltılar dışında 1 tane becerikli yanını göremiyorum

Hakem ....lik yaptı mı maçın genelinde ?
Malum tetikçilerin başı bu herif

Geri
Üst Alt