GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 12

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
12/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
———————--Fatih————————
—--Omar—---Luyi—-Marcao--Emre T.—
——--—--Taylan———-Etebo————-
—Sek/Emre——Belhanda——-Kerem—-
———————Diagne————————-

Bunu bekliyorum başka çare yok. Belki maçı alamaz bu kadro ama ihtiyarlardan daha iyi oynar. Bu arada evet Belhanda.

5.webp

Var bi hayalimiz

.............................................. Fatih ........................................
Omar .............. Luyindama ..................Marcao .......... Linnes
............................................ Donk ..........................................
...................... Taylan .......................... Etebo .........................
.................................... Belhanda ...........................................
.................... Falcao .......................... Diagne ..........................

İki senedir Babel'i takımda gördükçe çıldırıyorum. Babeli şimdi değil, babel kasımpaşaya geldiği zamanlar getirecektin. Kiralık sözleşmesi biten Onyekuru yerine vateran babel. Basın paraları leylaya basın. Nefret ettirdiniz ya iyice. Kaspımpaşa maçını kazansak nolacak, avrupada madara olup olup geliyoruz. Yeter artık.

Sabah dinlediğim kadarıyla,lines, fegh, falcao babel yedeğe çekilecek. Arda, etebo, emretaş ve diagne 11de. Oğulcanı hazırlıyormuş hoca bugün sürpriz o olabilir. Kerem ve aliyavuzun adı bile geçmiyor yine kadrodışılar.

Fath
Omar luyi marcao emre
Emre taylan belhanda etebo arda
Diagne

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın renktaşlar. Umarım bugün kazanırız da milli takım arası bizlere zehir olmaz. 1-0 olsun bizim olsun. İyi futbol falan aramıyorum artık bulamıyorum da zaten.

Geri
Üst Alt