GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 7

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
7/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
kazansak ne kaybetsek ne
nedir bizim amacımız? her sene avrupa rezillikleriyle bitecekse kimi neden eğlendiriyor bu organizasyon

Avrupa'ya averaj takımı olmaya gidiyoruz.

Bu maçları kazanıp seneye Avrupa'ya gideceğiz orada bizi çeken köy takımları bayram edecek eleyeceğimiz bir takım geldi diye.

Fegholi arda kanatlatiyla cikarsan artik yuh diyecegim. Falcao amca zaten yorulmustur. Baston istiyor sahada. Emre kanat oynasin artik. Obur kanatta sekidika ali yavuz kerem 3 lusunden biri olsun.

Diyorum ama yine ayni sahneyi gorup dejavu yasamam umarim

Galatasaray'ı Galatasaray yapan avrupadaki başarılarıdır. Son 5-6 yıldaki rezalet avrupa serüvenimize bakınca kasımpaşayı yensek ne olur yenmesek ne olur, tsl de şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur. Her sene avrupadan kıçımıza bakarak geri döneceksek türkiyedeki başarıların hiç bir ehemmiyeti yoktur.
Umarım kaybederiz ve umarım kulüpte birşeylerin değişmesine vesile olur.

9 numaralı herif oynar, maça 10 kişi ile başlayıp Feghouli hainin 25. dakika da yiyeceği kırmızı kartla maçı 9 kişi bitiririz.

Maç sonrası hocamız ocak ayını işaret eder.

Feghouli ise maçtan 2 gün sonra ‘elhamdülillah özür diledim hocamdan inşallah maşallah’ paylaşımı yapıp tekrar ilk 11’e döner.

Nefret ettirdiler takımdan nefret. Bildiğin nefret ediyorum şu oyuncu grubundan.

.................... Farketmez..................
..... Luyindama.. Donk.. Marcao.....
Omar.....Taylan..... Etebo..... Taşdemir
........................Kılınç......................
............. Falcao...... Diagne...........

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Emre K. Etebo Ömer / Arda Ali Yavuz/Kerem
Falcao

Geri
Üst Alt