GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 75

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92,2K
Sayfa
75/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Terim rangers maçı sonrası kiralık adam istemiyorum demedi mi? Bu kadro yeter demedi mi? Yönetimden daha suçludur bu sözler sonrasi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ara ara izledim ve izlediğim kadarı ile skor 5 - 0 olmalıydı. Bu kadar mı kötü olur bir takım.. Aytaç biraz becerikli olsa maç tarihi farka giderdi. Bu arada kafası kesik tavuk gibi Etebo:) ellerini yana açıp kimse yok demesi yok mu öldürüyor insanı. Hoca yerinde olsam derhal çıkarırım fegh arda ve belhandayı. Oğulcan kerem filanı alır ve gözdağı veririm takıma.. her halükarda bu maç gitti bari futbolcu kazanmaya bakarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ve Feghouli’yi de yanına alıp devre arasında evine dönsün Fatih Terim. Adamın hiç bir oyun planı yok, çalışılmış ne bir hücum planı ne bir duran top organizasyonu yok. Futbolculara ayar verecek cesareti bile yok. Oyuncular çiftliğe çevirdi o çok sevdiği Galatasaray’ını ama hocanın sesi çıkmıyor, ödü kopuyor oyunculardan.

Fatih Terim devri bitmiştir, hoca kendini güncelleyemedi. Çok uzatmadan, rezil olmadan istifa etsin.

Bu takimdan Bu Sene bi cacik olmaz. Yönetime yazar Hoca Hoca ne ötüyorsunuz. Kimi oynatsin kendi mi girsin. Adam mi var.
Yönetim dedi değil mi belhanda'yi satmayalim ve her maç 11 çıkaralım diye?

Sende ki futbol aklının hocadan aşağı kalır yanı yok!
Hoca'nin prolisansi varsa seninde olmalı.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bundan daha iyi rakip bulamazsın arkadaş adamlar açık oynuyor sürekli çıkıyorlar ama senin öndeki 4 tane canlı cenaze takımı bildiğin sabote edip maçı satıyor hoca da bakıyor, Etebo yerine olcam araplara dalarım valla dalarım. Top rakibe geçince iyi izleyin yalancı basıyorum hareketi yapıyorlar geri dönmesin diye sonra bekleki dönsün, rakipte harbiden birşey yok ama bizde ne disiplin ne arzu ne istek var, yarın işe gidicez ulan adam gibi oynayın şu onun bunun çocuklarına malzeme vermeyin artık, hoca sende fabrika ayarlarına geri dön lütfen.

Bu diagne nin futbolcu olmasına mı şaşırayım, 30 golle gol kralı olmasına mı şaşırayım, bu zibidiye 15 milyon bonservis verilmiş olmasına mı şaşırayım, yılda 2.2 milyon para vermemize mi şaşırayım. Tarık çamdal dan bile amatör bir adam.

Bu kadar zaman hoca bir şekilde çözmek için katlanıyor bunlara dedim ama rangers maçından sonra bu ikili hala oynayıp resmen takımı sabote ederek iki kişi eksik bırakıyorsa ve hoca ikinci yarı da buna seyirci kalırsa. Bundan sonra hocayı savunan tek bir yazım olamaz. Yine saygı duyarım eski günlerin hatırına hakaret falan edemem ama benim tanıdığım fatih terim bu değil. Artık yorulmuş ve bırakma zamanı gelmiştir. Bu yönetim de aynı gün hocayla birlikte gitmeli ama bir gün bile geç değil.

IMG_20201004_195357.webp

Bu kadro ile iyi bile dayandık. Takım kötü değil.. sahada olan kadro ancak bu kadarını yapabilir. Fazlasını beklemek hayal kırıklığı yaratır. B

Geri
Üst Alt