Can Karabacak
Ulubatlı Souness
hiç sövmedim kimseye sövmedim feg'e default haldeyim o kadarDürüst ol, maçı izlerken belhandaya kaç defa sövdün
hiç sövmedim kimseye sövmedim feg'e default haldeyim o kadarDürüst ol, maçı izlerken belhandaya kaç defa sövdün
Evet hata etmişizYönetime salliyoruz da ibra edilince yönetim gitmesin diye ağlayan da bizdik.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen klüb elinde oyuncak oldu kalsa bi dert gitse bi dert gittimide gelen td nin ayagını kaydırmaktada maharetliOnceligi Galatasaray olmayan kor taraftara birsey anlatamazsin. Bosuna tepki verme. Ben uzun sure once yok saydim rahatim.
Sen ne zaman döndün?Topu senin kağnılara verip kaptıklarında hızlı hücum yapacaklarını herkes biliyor. Şutun yok, anca yana-geriye oyna.
Luyi-Marco-Taylan-Etebo-Omar beşlisinin ciğeri çıktı ilk yarı. Yapmayacakları pas hatalarını yaptılar zira öndeki hainler top almaya gelmiyor, boşa çıkmıyor.
Feghouli, Belhanda ve Arda kaç kez kaç metre top sürdü? Sıfır.
Taşdemir'e zaten destek atan yok, aynı Linnes ve Saracchi gibi.
Diagne değil Messi olsa top alamaz.
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedi demesine ama maalesef çoğu taraftarın Terim sevdası Galatasaray sevdasını aşmış durumda şuan. Politika gibi ne olursa olsun savunuyorlar.Terim rangers maçı sonrası kiralık adam istemiyorum demedi mi? Bu kadro yeter demedi mi? Yönetimden daha suçludur bu sözler sonrasi
gitgide bozdular çünküYönetime salliyoruz da ibra edilince yönetim gitmesin diye ağlayan da bizdik.
bana niye sövecen, takımı bu hale getirenlere kalaylasende 36sin
sana sovuyoz mu
Atın intikamı mı oluyor şimdi Yusuf?Mobeseler hazır mı murf.
geçmiş olsun
Bunları çıkarırsa hoca mı?Devrede belhanda fegjouli ve diagne cikmazsa terim hoca filan degildir net