GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
4/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Kanatların iş yapmadığını görüp ya gençleri oynatacak ya da 3-4-1-2 4-3-1-2 gibi sistemle oynayacak.Aynı şekilde çıkmaya devam ederse hoca dua etsin ki maçlar seyircisiz oynanıyor.

Babel, Feg, kesinlikle oynamamalı. Anamızın ligine tekrar döndük, anamızın liginde bu sene köfteyi götürürüz de, Edirne sınırından dışarı çıkınca tokatlanmak can sıkıcı hale geldi artık.​

Emektar yıldızlarımız , şov yapar , muhtemelen 0-2 , 1-3 kazanırız.
Abdür maç sonu çıkar , glasshopırs çok dişli rakipti , biz şampiyon olacağız , menajerler kapımızdan ayrılmayacak der.
Taraftar da itin götüne soktuğu bazı futbolcuları övmeye başlar ( feghouli , babel hariç)
İzle gör.

Ne Babel denen ihtiyari ne Feghouli hiyarini ne de Falcao denen yürüyen ölüyü görmek istemiyorum bu macta.

Isterse Ogulcan'i falan oynatsin umrumda degil, en azindan yeni birsey denemis olur. Hep ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklenmesinden biktim artik.

Ne kaybederiz ki ?

wn362l4n.jpg

4-4-2 ye dönülmeli artık. Falcao tek forvet olmuyor arkada zaten 10 numara yok, kabız bir sistem şuan 4-2-3-1.

Falcao ve Diagne beraber olmalı. Falcao zaten kötü ligin en kötü stoperleri bile 2 li baskı yapınca tamamen ortadan yok oluyor. Alınabiliyorsa şöyle stoperleri ezecek ucuza bir forvet olsa iyi olur.

Babel ve Feghouliyi izlemek ayni misafirlige gittiginde sevmedigin bir dizi cikarda zorla izlersin ya istemeye istemeye iskence gibi olur ayni oyle oluyor bende.

----------------Fatih--------------------
--Omar--Luyindama--Marcao--Linnes--
------------------Donk-------------------
--Feghouli---Belhanda--Ömer---Arda--
-------------------Falcao------------------

Allah'ını seviyorsan bu kadroyla çık hoca. Sakın oynatma Ali Yavuz'u, Kerem'i, Etebo'yu falan. Selçuk'u futbola döndürelim o da oynasın hatta.
Reis Babel'i neden kestin ? hemen bir şekilde kadroya yerleştirmek lazım Babel'i de ezberci oyun bunu gerektirir çünkü

10 numara oyuncumuz yok kanatlar hucumcu değil forvetimiz yırtıcı değil .
Ne yapmalıyız 4-4-2 ye dön skoru al gençlere şans ver zevkli bir maç izleyelim
Belhanda Babel izlemek istemiyorum .

Babel, Feghouli, Falcao vs. hiçbirinde değilim. Saracchi yetişmiyorsa Emre veya Süleyman oynamalı. Linnes oynamasın solda. Oyunu açamıyoruz. Tek bir hamle ile kilitliyor rakipler. Etebo'nun da ilk 11 başlaması lazım artık.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün maçta dedim keşke emre Taşdemir olsaydı Ömer Bayram a bile razıydım zaten ofans da birşey yapamiyordu şag ayaklı olduğu için birde ikinci golü yedirdi hoca da izledi

he terim hazırlık maçında bile oynatmadıgı ali yavuz kerem ve sikidika oynatcak.

belki u19la oynarsak u19 kadrosuna yazdırır

Geri
Üst Alt