GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 17

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
17/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Kasımpaşa XI: Ramazan, Hadergjonaj, Jeanvier, Tarkan, Haddadi, Tırpan, Aytaç, Hajradinovic, Yusuf, Alan, Hodzic.

Yahuu bizim taraftarlarda iş bilmez.Hemde en az bu çapsız yönetim kadar.

hocayya kızılacaksa doğru adamları transfer ettirmediği için kızacaksın.Şu maçta feg var emre neden yok diye değil.

Taraftarından yöneticisine ve hocasına kadar iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.

Şu zor hayatta üç kuruşluk bir Galatasaray sevgimiz futbol sevgimiz vardı.Maç saatlerini heyecanla beklerdik..Maç kaçırmazdık. onunda ağzzna sçtlar..

yemin ederim oynayacak oyuncular oynanacak muhtemel futbol hain yöneticiler aklıma geldikce acaba maçı seyretmesemmi diyorum.Allah cezanızı versin sizin.

Bu maçta da berabere veya yenilirsek önümüzdeki maçlarda Taylan ve Saracci de kesik yer.. imparatoru daha da sinirlendirmeyin.

hocanın yardımcısı riera oldugunda sevinmiştim yanlıslarını söyler diyordum ama diger 2 kan emici yüzünden adam yedek kulubesıne bile giremiyor

Arda ve Feghouli’nin ilk 11’de baslayacagini bilmeyen yoktur herhalde
diego.gif

Yahuu bizim taraftarlarda iş bilmez.Hemde en az bu çapsız yönetim kadar.

hocayya kızılacaksa doğru adamları transfer ettirmediği için kızacaksın.Şu maçta feg var emre neden yok diye değil.

Taraftarından yöneticisine ve hocasına kadar iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.

Şu zor hayatta üç kuruşluk bir Galatasaray sevgimiz futbol sevgimiz vardı.Maç saatlerini heyecanla beklerdik..Maç kaçırmazdık. onunda ağzzna sçtlar..

yemin ederim oynayacak oyuncular oynanacak muhtemel futbol hain yöneticiler aklıma geldikce acaba maçı seyretmesemmi diyorum.Allah cezanızı versin sizin.
ya ne alaka olmuyor anlamıyorlar iste UEFA gelip sana transfer cezası verdim dese selcugu futbola mi başlatacağı bu mudur?
Takim karşı kaleye gidene kadar mevsim geciyor. Takimi ileriye taşıyan iki madam var biri saracchi diğeri emrek.
Ardayla-feghouliyle ayni anda karşı kaleye rakip olmasın 25 saniyede gidemez bu takim

Geri
Üst Alt