Barbaros Kaplan
10 Numara!
İstatistiklere göre 100 ortadan sadece ikisi gol oluyor.Boş orta açıp gol beklemek gerizekalılık ve hiçbir sistemin olmadığını gösteriyor.
adam gibi çalıştır lan şu takımı g.t herif.Sanki takımı ben çalıştırıyorum da hoca kızıyor
Çok merak ediyorum sahadaki futbolculardan neyi daha kötü yapıyor olabilir ki ? hani gol katısı desek yok hız desek yok orta desek yok defans katkısı yok mücadele yok Sekidika 'da sahada olsa şunlar kadar oynardı herhaldeSekidikayı alma sen daha hoca hücum edemiyor takım sen onu sakın ha alma oyuna.
Benimbelhandanın sağ ayak serçe parmağı > falcao
Al birini vur ötekine ikisinin de hiçbir artısı yok birbirinden birisi Senegalli 1.93 boyu var diğeri Kolombiya'lı aralarındaki tek fark buFalcao'ya sallayanlar bir de Diagne'ye baksin. Adam en azindan hareket edip topla bulusuyor.
O yaptırdığı penaltıdan sonra hoca onu daha takıma koymaz rahatsız bir düşünce yapısı var çünkü teriminÇok merak ediyorum sahadaki futbolculardan neyi daha kötü yapıyor olabilir ki ? hani gol katısı desek yok hız desek yok orta desek yok defans katkısı yok mücadele yok Sekidika 'da sahada olsa şunlar kadar oynardı herhalde
Hani şu Feghouli veya Arda'dan daha kötü futbolcuya niye transfer ettik bu adamı ?