ali palabıyık şerosu 2 tane saçma sarı verdi sivaslılara maç boyu birini atmazsa adam değilim

Şikecibıyık tinercilerin mağlup etmek için atandı bugün. Ama şikebahçesinin mağlup durumda olduğunu görünce şimdi bizim Şampiyon olma ihtimali düşünerek kargaların lehine çalabilir ikinci yarıda.

Anladığım kadarı ile Mecnunlu Sivas, şike belli olmasın golü atmış ilk yarı. Zerre güvenmiyorum bu Sivas'a.

Şu maçta fb puan kaybetsin de gerisini çok umursamıyorum.

Antuya girmeyen girsin derim.. Toplu kuş ölümleri başlamış.. Umarım böyle devam eder.. :asd: :asd: :asd: :asd:

antu.png

erdoğanın oynamayacağını maçtan önce açıklamıştı rıza
erdogan'i besiktas macinda hic ama hic begenmemistim. herif sanki gol-asist yapmamak icin oynyuordu. ninga biraz beyinsiz bir abimiz maalsef. bjkli tyler boydun girmesi isabetli olacaktir

Son 10 dakikaya bu sjorla girilmezse fener 3 puani alir son 10 dk boyle girerlerse 1 puani alir

Maçı izleyen renktaşlarım masabaşı oyunları dönmezse sivas maçın sonunu getirebilir mi? İlk yarı nasıl oynadılar?

Riza unutma iki süt bi yumurta dediler sana unutma bunu zamanında asagiladilar seni alooo. mecnun müptezelini dinleme asıl şu maça.

sivasin golden haric 3 net pozisyonu var bu arada onu da belirtmek gerekiyor

daha önce oldugu gibi hakemlerle falan bir sekilde bu maci cevirecekler

Sivas elinden geleni yapiyor yaw şikelik bir durum görmedim.

Geri
Üst Alt