Rıza beşiktaşlı görünsede fenerbahçeye büyük sevgi besler. Büyük Gs düşmanıdır kendisi.
1620549271956.webp

Rıza'nın Fener sevgisi > Beşiktaşlılığı tartışmam bile. Ali Koç'u yalaya yalaya bitiremiyor inşallah iyi olacaklar vs. diye.

Fener, inönüden gol haberleri geldikçe bu maçı salar.

Karagümrük 3 4 tane yer beşiktaştan. Konyadan deplasmanda 5 tane yedi karagümrük.

Normal şartlarda sivas ın şu kepaze feneri 4-0 falan yenmesi lazım.

Sivas abisine yatar. 14 mac felan gecin

Ya bu maçta Sivas çelme takar ya da AGücü'nün Paşa'yı yenmesini bekleriz ki Kayseri, FB maçına potada çıksın. AGücü yenemezse, Sivas'ta bu maçta yatarsa 2.lik şansımız maalesef kalmıyor.

Sivas Avrupa için bastırıyor 5. olup Avrupa'ya gitmek için Beşiktaş'ın kupayı Antalya'dan almasını bekleyecekler Avrupa'ya gitmek demek en kötü 20 milyon Euro'ya yakın para demek fener daha fazlasını teklif etmezse 17 maçtır yenilmeyen son bilmem kaç maçı berabere biten Sivas en kötü 1 puan alacaktır bu maçta son maçta ise Kayseri'nin kümede kalmak için 1 puana ihtiyacı olursa evinde Kayseri fenerden o puanı her türlü alır yani fenerin kalan 2 maçı zor bizim ve Beşiktaş'ın daha kolay Beşiktaş şampiyon biz ikinci fenerde üçüncü bitirir ligi benim tahminim

Bir Sivasspor taraftarı olarak, Fenerbahçeye karşı yatmalardan bıktım. Normal olarak iyi bir takım, ama fener maçlarında sağ olsun :)

sivas son 3 lig maçında da fener'e yenilmedi, hatta iki tanesini yendi. Ben sivas'a olmasa da rıza'ya güveniyorum

Sivasın kadro aşırı leş. Caner Osmanpaşa,Uğur Çiftçi,Ahmet Oğuz falan böyle beceriksiz sakar heriflerle oynuyorlar. Bence fener 2 maçıda alıcak bu maçı alır ayrıca aykut kayseriye bu hafta yatıp rahatlatır kayseriyi.

Herşeye rağmen bjk 4 puan çıkarıp şampiyon olucak biz 3.yüz net

Sivas 5.olursa UEFA değil konferans ligine katılacak yani İnter Toto kupası bunu bir kere aklınızdan çıkarın. Sivas bu sene UEFA'ya katılmasa geçen yıl gibi tepede şampiyonluk kovalardı Rıza çakal makal ama iyi hoca elinde ki kadro iyi değil yaşlı ve dar.

FB'in şampiyon olması çok zor. Yanlız bir teselli, eğer öyle bir olasılık varsa ve Bjk FB'i şampiyon yapacak sonuçları alacak ise eğer, (min 3 puan kaybı), biz de çok büyük ihtimalle FB şampiyonluğunda ligi 2. bitiririz.

Yani FB şampiyonluğu=bizim Cl biletimiz bir nevi.

Geri
Üst Alt