Yok abi, fb’nin köpeği Sivas bu maçta puan falan almaz. Alamaz demiyorum, almaz diyorum!

Gradel kayode boyd bu üçüde hizli kosan oyuncu ama bunlar normal sartlarda...Bugun rizanin bi qciklqmasi vardi 5. olma hedefimiz var diye o aciklqma olmasaydi acaba puan alirlar ni derdim..Ama o açıklama biz istedik haaa demenin kilifi konsantre olan hiçbir hoca mac oncesi agiz ishali olmaz konuşmaz..Konusan hoca ya kilif ariyodur ya da mesaj veriyodur yani fos...Umitsizim

umutlandırır sivas kafa kafaya gider belki sivas öne geçer ama mutlaka fb galibiyeti ile sonuçlanır büyük tiyatro dönecek

Ptt ligindeki maçlar 20.dakikada bitti ya aynısı züpper ligde de olur. Üç takımda kalan iki maçlarını güle oynaya ilk yarıları bitmeden kazanırlar. Her halükarda 3. oluruz.

Hadi bakalım mecnun efendi görelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ptt ligindeki maçlar 20.dakikada bitti ya aynısı züpper ligde de olur. Üç takımda kalan iki maçlarını güle oynaya ilk yarıları bitmeden kazanırlar. Her halükarda 3. oluruz.
Aynen oyle yatış maclar heyecan falan icinde gecmiyo satin alan direk iki golu atiyo digeride sonra cabaliyo hem cabaliyo gozukuyo hem cabalasada 3 atamiyo..

Boyd kadroda ama hazır değilmiş bizim Mohamed gibi alınmış kadroya. Şike, şaibe, yattı kalktı bunları geçelim saha içine bakalım biraz. Sivas 17 maç kaybetmeyecek kadar iyi bir takım kesinlikle değil savunmaları rezil ligimiz rezil olduğu için bunlar 3 defansif fizik gücü yüksek orta saha ile 7'li blok kuruyor ve çok az pozisyon veriyor. Top ayaklarında iken UEFA oynamış olmalarından dolayı az buçuk özgüvenliler iyi süre öldürüyorlar iş yapabilecek, pozisyon yaratabilecek tek adam Gradel. Gradel'i kitle sonra hücumu düşün. FB gibi duran topları keskin kullanan takımın bu maçta işi çok zor olmaz. He FB yenerse Sivas yattı diyeceğiz taraftarlık bu ama yatacaklarını sanmıyorum çıkıp oynayacaklar işte ama güçleri zaten yetmeyecektir.

Vallahi normal sartlarda yenemez ama ben ilk 5 dakikada gol bulacagini dusunuyorum fenerin ondan sonra rahat bir mac olacaktir fener adina.

Nasil olur bilmiyorum ama en azindan 2. olmaliyiz.

Lig bu haliyle biter gibi bjk 1, fb 2 ve biz 3. bitiririz ligi kaybettiğimiz puanlara gel de yanma şimdi kendi evinde Beşiktaş'ı yenip Rize denen takıma yeniliyorsun ve Sivas ile Trabzon'la berabere kalıyorsun, Fenerbahçe'yi deplasmanda yenip gidip Kayseri ve Konya'yı yenemiyorsun, deplasmanda Alanya'yı yenip gidip Hatay'dan 3 yiyorsun, Başakşehir'i 2 maçta da yenip gidip Kasımpaşa'ya kaybediyorsun şimdi bir puan fazlamız olsaydı 2. - üç puan fazlamız olsaydı liderdik kendimiz ettik kendimiz bulduk yani

Boyd-Kayode-Gradel üçlüsünün Harun'a gol atmama şansı yok yeter ki iyi savunsunlar.

Başkanlarından ötürü satış olma ihtimali bulunsa da sivas son üç sezonda oynadığı 5 maçta sadece 1 kere yenilmiş fenere bu istatistiği geliştirirler umarım

Sivasin yatmasına gerek yok deplasmanda sikecilerden puan aldığı maç varmı acaba hiç

Geri
Üst Alt