- 18 Mayıs 2011
- 53.331
- 57.279
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakli olduğu 1 konu yok
Bazı oyuncuları dinlendirdi.Gençlerden 5 yemiş takımdan pek umudum yok ama o ilk gol gelirse o zaman çarşı karışır
Eğer dediğin kadar iyi olsalardı renktas şuan puanımız eşit olmazdı. Bizde çok hatalı goller yedik onlarda. Hatta üzerine ekliyim Sergen ağlaya ağlaya hakemleri baskı altına ala ala kazandı maçları. Bizde rakibin oyuncularına hayvan gibi dalsak sakatlasak ve ceza almazsak rakipler 20. Dakikadan sonra zaten oyundan kopar gider her maçı 3-4 farklı alırdık. Anadolu kulübü geliyor. Maçın başında oynamaya çalışıyor. Rossier atiba Josef vida necip dorukhan adamları 10 dakikada KARTSIZ biçip sakatliyor. (Muhammed'i de sakatladı o necip denen it) Hakem kart gostermeyi bırak faul bile vermiyor. Var desen hak getire. Sonra sen orda o Anadolu topçusu olsan oynayabilirmisin. Tamam kabul ediyorum bizde kotuyduk ama ne zaman başımızı kaldirdiysak ya ceza yedik ya kırmızı yedik ya var aleyhimize işledi. Birde sürekli fenerli yöneticilerin Hocayla uğraşmasi vs. Muhammed golleri atarken kırmızı yedi Ankaragücü maçında hiç birşey yokken. Arda sosyal medyadan 2 maç ceza yedi. Skandal. Oğulcan alakasız yere 6 maç ceza yedi. Sürekli uğraştılar. Sürekli bize olmayan kurallar. Kimseye verilmeyenler vs.vs.Valla kötümserlik mi bu bilmiyorum ama sezon geneline yaydığımızda şampiyonluğu bunlar hakketti doğruya doğru. İyiler mutlaka kazanır sözüne istinaden maçtan umudum yok açıkcası. İnşallah yanılırım
Göztepe Gençler maçına baktım.
Göztepe tatile çıkmış gibi, o nasıl savunma hattı
@Serkan Leğen goreveGtepeden umudun yok herifler tatile baslamistir
Biz Malatya'ya nasıl 4 atarız onu düşünüyorum kara kara kardeşim. Ben pek ihtimal vermiyorum. Göztepe'nin puan alması lazım.Göztepe'nin puan almasını yüksek ihitmal görüyorum.
En kötü durumda 4 farklı galibiyet bizi şampiyon yapar kanaatindeyim.