SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

+ olarak bjk ilk 20 dakika full tempo yapip sonra yavas yavas oyundan dusuyor onun icin ilk 20 dakika cok onemli

Ilk 20 dakikada belli olur hersey gibj

fb ye oynadıkları topu oynasalar yenerler çok iyi oynamışlardı

Beşiktaşın daha önce de söylediğim gibi rakibin hızlı oyuncuları olmasını sevmiyor çünkü defans hattı ofsayt pozisyonlarını çok iyi alamıyor ve stoperleri çok ağır kalıyor.

Ndao ve Halil benzer özelliklere sahip hatta Halil'in ortalar filan baya efsaneli kesiyor Beşiktaş kalecisi de formsuz Halil'in ortalardan 1-2 tane Göztepe skor alabilir.

Beşiktaşın daha önce de söylediğim gibi rakibin hızlı oyuncuları olmasını sevmiyor çünkü defans hattı ofsayt pozisyonlarını çok iyi alamıyor ve stoperleri çok ağır kalıyor.

Ndao ve Halil benzer özelliklere sahip hatta Halil'in ortalar filan baya efsaneli kesiyor Beşiktaş kalecisi de formsuz Halil'in ortalardan 1-2 tane Göztepe skor alabilir.
Kesinlikle bizim kagnilar bile kaç kere arkaya sarktilar. Göztepe nin. Yapması gereken tek şey bu arkaya şark ve sapla

ya besiktasi yenersiniz yada sizi seneye kumeye dusururuz , siz daha derin Galatasaray´i tanimadiniz.

Maçın ilk 20-30 dakikası her şeyi belirler. Senaryolar belli. Bu maç 0-0 ve ortada giderken bizim gol veya goller haberimiz gelirse Beşiktaş hurra moduna geçer ve Göztepe kontralardan işi bitirebilir en iyi senaryo bu.

En kötü senaryo BJK'nin hızlı hızlı 1-2 gol atması olur hem Göztepe düşer hem de İstanbul'da biz.

Benim tahminim ise son düdüğe kadar gidip gelecek ve sonucu mucizevi bir gol belirleyecek kim tarafına artık bilemiyorum. :)

Ama bu heyecanı yaşamamız bile kıymetli, keyfini çıkarın 7 gün önce şampiyonluk şansımız yoktu şimdi ciddi ortağıyız.

ilk 15 dk 2-3 tane atıp işi bitirmek isteyecekler. Yapabilirlerde. Kolay gol atıyorlar.

Ben olaya şu açıdan bakıyorum bizim zaten 3 golü her türlü atmamız lazım barajımız 3 gol olacak ondan sonra beşiktaş kaç tane atabilirse o kadar atacağız, ilk yarım saat 3-0 yaparsak zaten beşiktaş 2-0 bile yapsa 2 gol atmamız gerekecek, bizim maçı koparmamız daha yüksek ihtimal.

Göztepe savunması son haftalarda çok kötü. Hiç güven vermiyor. Bizim 5-6 tane atmamiz lazım.

Biz ilk 15-20 dakikada 2 gol bulsak bunlar zaten kendiliğinden dağılır. Önemli olan bizim ilk yarıda minimum 2 gol atmamız, o da gerçekten minimum. En ideali ilk yarıda 3 gol olur. Küçük şikecilerin ayakları birbirine dolanır sahada.

Geri
Üst Alt