Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Bizimkilerden ses yok malatyayı iyi baskıya aldılar. Göztepenin savunma zayıf. Bjk yener bizim kaç atacağımıza bağlı ama büyük ihtimal jimnastik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmirin dağlarında çiçekler açmış
Malatya'nın cürmü belli istediğini oynasın biz kilidi erken açacağız gerisi çorap söküğü gibi gelecekBizimkilerden ses yok malatyayı iyi baskıya aldılar. Göztepenin savunma zayıf. Bjk yener bizim kaç atacağımıza bağlı ama büyük ihtimal jimnastik olur
Ses olmaması da lazım, biz kendi maçımıza konsantre olmalıyız , Göztepe güçlü değil doğru ama Malatya dan güçlü, Malatya gol yemiyordu o da doğru ama daha geçen hafta kalmayı garantilediler illa ki rahatlama gelmiştir yeter ki bizimkiler istesin ve asıl önemli konu şu ki bjk yönetimi, takımı, taraftarı bizim maça konsantre, bu da bizim için daha iyiBizimkilerden ses yok malatyayı iyi baskıya aldılar. Göztepenin savunma zayıf. Bjk yener bizim kaç atacağımıza bağlı ama büyük ihtimal jimnastik olur
Barca psg ye 7 attı malatyaya isterse 20 atar , bizde neyin gerekli olduğunu biliyoruz ne lazımsa atacağız.geçen bir topicte daha paylaşmıştım tekrarlıyorum, biz değil psg-city-barça-real-bayern vs gibi en üst düzey bir kulüp bile gelsin malatya maçını oynasın 5 ve üzeri gol atma ihtimalini yine çok zayıf görürdüm, şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum ama göztepenin puan alacağına inanıyorum, o şekilde şampiyon olacağız bence. Ama keşke o kadar çok isterim ki 6-7 tane atabilsek 100 yıl kudursalar uyuyamasalar![]()
tabi her maçın hikayesi farklıdır,dinamikleri farklıdır, olur da ilk 15 dakika 1-0 yaparız , bir şey olur bir kırmızı görürler bir penaltı falan derken bir bakmışız devreye 3-0 önde giriyoruz. İşte o zaman beşiktaşın maçı da 0-0 giderse inanılmaz bir baskıya girerler ve ordan sonra her şey olabilir. Allahım nolur bize bu şampiyonluğu kutlamayı nasip et.
ya besiktasi yenersiniz yada sizi seneye kumeye dusururuz , siz daha derin Galatasaray´i tanimadiniz.
işte her maçın dinamiği farklı oluyor , almanya da brezilyaya 7 attı , bu tarz maçlar 100 yılda 1 oluyor . Dilerim tarihe tanıklık ederiz ve böyle bir şampiyonluğu hayatımız boyunca anlatırız .Barca psg ye 7 attı malatyaya isterse 20 atar , bizde neyin gerekli olduğunu biliyoruz ne lazımsa atacağız.
Hedef maçı olduğu için güveniyorum takıma gerekeni yapacağız Allah'ın izniyleişte her maçın dinamiği farklı oluyor , almanya da brezilyaya 7 attı , bu tarz maçlar 100 yılda 1 oluyor . Dilerim tarihe tanıklık ederiz ve böyle bir şampiyonluğu hayatımız boyunca anlatırız .
Sen oynarsan bir halt yiyemezler. Pozisyonlar bulacağız değerlendirmek onemliBizimkilerden ses yok malatyayı iyi baskıya aldılar. Göztepenin savunma zayıf. Bjk yener bizim kaç atacağımıza bağlı ama büyük ihtimal jimnastik olur
Biz erken gol bulursak o top 5kg gelmeye baslar BJK'ye. Kendi maclarindan daha cok bizim macla ugrasmalari guzel bir durum bizim icin. Kendi kendilerine "Biz ne yaparsak yapalim onlar bir sekilde yolunu bulup sampiyon olacaklar" baskisina girdiler. Her ne kadar sezon icinde cok elestirsem de su anda Florya'da Fatih Terim oldugu icin kafam cok rahat. Arkama yaslanip mac saatini bekliyorum. Olursa efsane olur, olmama durumunda bile psikolojik ustunluk anlaminda buyuk bir adim attik diye dusunuyorum.Bizimkilerden ses yok malatyayı iyi baskıya aldılar. Göztepenin savunma zayıf. Bjk yener bizim kaç atacağımıza bağlı ama büyük ihtimal jimnastik olur
www.instagram.com
Seni bu tehlikeli sularda görmek sevindirici.![]()
Göztepe ‘ye Adanmış Hayatlar, Instagram: "Hiç kimsenın şüphesi dahi olmasın BJK macı Göztepe icın çok önemli bunu sahada Gözterecegiz Şanlı Goztepe taraftarı 💛❤️👈 @goztepe19.25"
1,024 likes, 53 comments - goztepe19.25, May 13, 2021: "Hiç kimsenın şüphesi dahi olmasın BJK macı Göztepe icın çok önemli bunu sahada Gözterecegiz Şanlı Goztepe taraftarı 💛❤️👈 @goztepe19.25".www.instagram.com