SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

Futbolda ilahi adalete pek inanmam eğer varsa bugün ortaya çıkması lazım.

Jahovicden bol bol defans arkası koşu izleriz pozisyonada girer kesin ama bazen mallığı tutuyor karşı karşıya saçma sapan goller karıştırıyor bu maç umarım öyle olmaz. Her karşı karşıya kaldığı gol olsun inşallah

2-1 alacaksın göztepe inanıyorum

Sergen tam ilk 45 dakika işi bitiriyim kadrosu çıkarmış olurda göztepe ilk golü atarsa sıkıntı yaşarlar

İşimiz cidden Halil ile Jahovic'e kaldı.

Aman nolursunuz çok açık vermeyin bir tane kontradan bulun sonra Çanakkale geçilmez oynayın :(

Ben göztepenin gol atıcagını düşünüyorum ama golde yerler sıkıntı acaba kaç tane yerler çünkü bana atınç hiç güven vermiyor umarım utandırır beni

3a6c75ea6ba973b73e9b1493370eb5a01241092.jpg

Yedek: Diabate-Zulj-Burekovic

TD: Ünal KARAMAN​
Gassama'yi bekliyordum ama Paluli'yi tercih etmis Ünal hoca. Sezon devam ederken Titi ve Tripic ayrildigi icin cok fazla hamle sansi yok kulübede. Diabate'yi kaybettiler. Oyuna girerse Peter Zulj gol veya asist olarak bir seyler yapabilir. Besiktas'ta sadece Mensah var. Kulübelere baktigimizda avantajli bir taraf göstermek zor. Sahadakiler ne yaparsa.

Biz 3 fark yaparsak haberi gideer. Bu maçı kadroya gore yorumlamayın bjk cok stresli ilk golu yerseler dagilabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe iyice bilendi de gol atacağız diye çok açılmazlar inşallah.Bu maçtan umutluyum çünkü umutlu olmazsam kafayı yerim

Geri
Üst Alt