- 27 Ocak 2010
- 139.510
- 105.860
- 5.648
bjk komple ceza almalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ghezzal cezalı değil mi zaten? Bugün gördüğü kartla cezalı duruma düştü diye biliyorum.
Öyle biliyorum hocam.ciddimisin?
Gavatibahiçbir halt olmaz, beşiktaş atiba'yı ekstra dopingle oynatıp takıma da dağıtır.
Kerem Aktürk'ün penaltısını iptal ettiler Gümrük maçında. Yoksa saplamıştık onlaraBünyamin Gezer Vidanın gol öncesi faul yapmadığını söylüyor biz bu lig de iyi zirve de tutunuyoruz.
adam rakibin bacagini yerinden sarsiyor, körmü bunlar, ha gerci babelin eline deydi diye iptal eden tayfa bunlar, pardon sasirmadim.Bünyamin Gezer Vidanın gol öncesi faul yapmadığını söylüyor biz bu lig de iyi zirve de tutunuyoruz.
Niye şaşırıyorsun ki kardeş. Forumda Terim Terim niye bağırırken millet bizi 10 mac resmen dogradilar. Diagne Emre Kiliç bedavadan kirmizi yerken kuşlara benzer pozisyonlarda sarı bile çıkmadı. Oyun olarak sendeledigimizde silindir gibi geçtiler üzerimizden. Kuşlar sendelerken de arkalarından itelediler.Bünyamin Gezer Vidanın gol öncesi faul yapmadığını söylüyor biz bu lig de iyi zirve de tutunuyoruz.
İlk golü Halil atsa çok hoş olurGöztepe kaç atar bunu konuşalım. Bjk averaj takımı oldu iyice.