SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

Göztepe çok erken bir gol yemediği sürece bu maçta ciddi problem yaratacaktır, Ünal Karaman bu tarz maçları sever ve bence iyi yönetecektir. As kadroyla çıkarlar ve düşüşteki Beşiktaş'ı baya zorlarlar. Beşiktaş bu maçta çok zorlasa 1 farklı kazanır bizim kendi maçımıza odaklanmamız lazım. Beşiktaş'ın bu baskıyla başa çıkamadığını gördük ve belki ceza durumları da olabilir bazı oyuncularda. Açıkçası Malatya maçında önce temiz bir galibiyet durumuna getirmeliyiz eğer Beşiktaş üstün konumda olursa artık ne var ne yok saldıracağız tamamen doğaçlama gelişecek bu durum.

Şerefli 3. olma ihtimalleri de var nasıl bi lig bu.

Göztepe çok erken bir gol yemediği sürece bu maçta ciddi problem yaratacaktır, Ünal Karaman bu tarz maçları sever ve bence iyi yönetecektir. As kadroyla çıkarlar ve düşüşteki Beşiktaş'ı baya zorlarlar. Beşiktaş bu maçta çok zorlasa 1 farklı kazanır bizim kendi maçımıza odaklanmamız lazım. Beşiktaş'ın bu baskıyla başa çıkamadığını gördük ve belki ceza durumları da olabilir bazı oyuncularda. Açıkçası Malatya maçında önce temiz bir galibiyet durumuna getirmeliyiz eğer Beşiktaş üstün konumda olursa artık ne var ne yok saldıracağız tamamen doğaçlama gelişecek bu durum.

Ünal Karaman çok hassas bu konularda

En ufak şaibeye mahal veren topçusunun defterini dürecek bir hoca

Bence isminin lekelenmemesi için ekstra motive olacaktır bu maça

* adam inandığı doğruları savunmak için ülkenin prensi damada posta koymuş bir adam *

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençlerden 5 yemiş takımdan pek umudum yok ama o ilk gol gelirse o zaman çarşı karışır

Bjk nasıl yenilir Terim 101 dersini iyi anlayan Karagümrük gibi derslerine çalışmamalılar. Benim iddiam yok ben çıkar topumu oynarım derlerse Hatay Vol2 olur bu iş biter

Bir de Anadolu takımları bu psikolojiyi kaldıramıyor, Hatay v2 olursa şaşırmam.
Tek güvencem bu maç için Ünal Karaman beydir

necip denen itin fisini biz cekebilirdik ama bizimkiler yine susmayi tercih etti
muhammeti kasti olarak sakatlamasini hic kimse bizden gündeme getirmedi
dün ermani izledim orda da kimse deginmedi buna

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Emre Bol: ''Ghezzal ve Rosier, soyunma odasının önünde Roco'ya vurmuşlar.''
SON DAKİKA: Ghezzal, Necip ve Rosier, PFDK'ya sevk edilecek.
Göztepe maçında cezalı olmalı Ghezzal, Necip ve Rosier, Aboubakar da sakat Gökhan Töre ve Atiba da yok 11'i zor çıkarıyorlar

Geri
Üst Alt