SL 20/21 H:42 | Göztepe 1-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

başakşehiri geçip sampiyon oldugumzdada imkansız gelmişti o sene şampiyonluk . şimdide öyle geliyor cok zor ama biz başarıyoruz
basaksehir le çekişmemizden çok daha fazlası bu sezon. olursak daha imkansızını basarmıs olacağız.

Bizi şampiyonluk maçında çok zorlamıştı Göztepe. Hem beraberlik yeterken.

Şu an beraberlik yetmiyor bjk'ye. Hadi hayırlısı

Iki takim arasindaki ilk macta cok kolay olmadi. Hakem hatalarinin da bolca oldugu bir mac. Bizim icin ne kadar zorsa onlar icinde o. Tek sanslari +2. Ancak Aboubakar'lari yok, ilk macta en etkili isimdi zaten. Yani +'lar ve -'ler.

Tinercilerin olası mağlubiyetinde bir beraberlik bile yetiyor umudu beni mest ediyor şahsen

Irfancan
Gassama Atinc Alpaslan emir
Esiti Obinna
Akbunar Aydogdu Ndiaye
Jahovic

yaparlar umarim.
Hos gassama vs nkodou
Ve atinc facia olur

Tinercilerin olası mağlubiyetinde bir beraberlik bile yetiyor umudu beni mest ediyor şahsen
Maç 90 dk üstat
Son dkya kadar ne olacağı belirsiz olduğu için biz ilk 45 dk atabildiğimiz kadarını atalım prensibinden ayrılmamalıyız
Berabereyken bir gol atarlar son dk veya gerideyken 80 de 85 de 2 gol atarlar bir bakmışsın
O yüzden en en zor ihtimali düşünüp gol atmaya odaklanmalıyız

abi adamlarda forvet yok yahu, ljajic dahi yok. ghezzal'ın duran top ve uzaktan şutları ile, çakma forvet larin ile, biraz da nkodou ile gol arayacaklar. göztepe bir gol bulursa feci panik olacaklardır. karşıda her maç bir şekilde gol bulan bir göztepe var. haydi göztepe be biraz direnç göster, biraz ısır, olacak bu iş olacak.

Söyle bir düsünce icersindeyim, sacmada olabilir. Ilk yariyi 2-0 önde tamamladik. Kargalarda diyelim 2-0 ilk yari önde kapatti, gözleri bir yanda bizim tarafta olacak, ama ayni sekilde bizimkilerde öyle. 2. Yari son 15 dakikada arti 5 dakika uzatmayida eklesek, bizimkiler pes pese 3-4-5. golleri atacak, kargalarda bu haberi alip, elleri ayaklari dolanacak üstüne gol yiyip maci 2-1 tamamlayacaklar GS'imizda nasil olsa sampiyonuz moduna girip bence büyük bir ihtimal 1 gol görecektir kendi kalesinde. Sampiyonluk yinede gelecek +1 gol fazla ile :))

Halil'in muz ortalarını ne Ersin ne de Beşiktaş defansı çare bulabilir adam ligin en iyi orta kesen futbolcusu Beşiktaş'ı cezalandıracaktır...

bjk'da aboubakar, cenk, gökhan töre, ljajic, oğuzhan, hasic yok.
muhtemel onbir:

ersin
rosier welinton vida nsakala
josef atiba
ghezzal mensah nkodou
larin​

yedek kulübesi:

emre bilgin K
utku yuvakuran K
javi montero DEF
bilal ceylan DEF
rıdvan yılmaz DEF
serdar saatçi DEF
dorukhan toköz DOS
necip uysal DOS

laaan maç zora girse yedek kulübesinden gelecek 1 tane etkili oyuncu yok resmen. etkiliyi geçtim, ofansif oyuncusu dahi yok adamların.
bu takım mümkünatı yok gözgöz'e handikap yapamaz. en iyi ihtimal 1 farklı yense, biz 4'ledik mi dahi şampiyonuz. 5'lersek kesin şampiyonuz.

BJK 1 ya da 2 farklı alır bu maçı. Bence bu maçtan çok bir şey beklemeye gerek yok. Kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz.

Bir an açacak sandım. Bu iğrenç şeyi yayinlamislar birde :asd:
Aşırı itici biri bu kadın.

Zaten Beşiktaşlı olmasına hiç şaşırmadım. Hayal kurmaya devam etsin 15 saat sonra hepsinin anasını ağlatacağız nasıl olsa.

Geri
Üst Alt