- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Okadarda gaza gelme relax olAşırı itici biri bu kadın.
Zaten Beşiktaşlı olmasına hiç şaşırmadım. Hayal kurmaya devam etsin 15 saat sonra hepsinin anasını ağlatacağız nasıl olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadarda gaza gelme relax olAşırı itici biri bu kadın.
Zaten Beşiktaşlı olmasına hiç şaşırmadım. Hayal kurmaya devam etsin 15 saat sonra hepsinin anasını ağlatacağız nasıl olsa.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ekşisözlükte nefes alıp veren bir kesim ciddiye almaya değmezAnlamadığım ve sürekli sorguladığım bir durum var. Bunlar neye dayanarak en büyük beşiktaş, türkiyenin en iyisi beşiktaş gibi söylemlerde bulunuyorlar? Cidden ne gibi bir savunmaları var neyi baz alıyorlar?
Anlamadığım ve sürekli sorguladığım bir durum var. Bunlar neye dayanarak en büyük beşiktaş, türkiyenin en iyisi beşiktaş gibi söylemlerde bulunuyorlar? Cidden ne gibi bir savunmaları var neyi baz alıyorlar?
Yok gerek sosyal medyada gerek çeşitli ortamlarda zaman zaman bu söylemlerde bulunuyolar. Tartışmaya girmemek için hiç sormadım ama merak ediyorum açıkçasıekşisözlükte nefes alıp veren bir kesim ciddiye almaya değmez
Eziklik piskolojisi. Tehlikeli bir hastalıktırYok gerek sosyal medyada gerek çeşitli ortamlarda zaman zaman bu söylemlerde bulunuyolar. Tartışmaya girmemek için hiç sormadım ama merak ediyorum açıkçası
OUR CITY OUR RULES !!!
Bu akşam şampiyon olamazsak sana bakışım değişir.